Fejhallgató vásárlásnál mit kell nézni?
Elsődlegesen az lenne a fontos hogy hangos legyen viszont fogalmam sincs hogy melyik szám mit jelent illetve hogy mi a jó és mi nem.
Vegyük példának ezt a fülhallgatót:
Az a baj hogy alapjaiban nem tudom hogy mi a jó. PL decibelnél minél több annál hangosabb vagy fordítva, a frekvencia mit takar illetve mikor jó, mi az impedancia, stb?
Venni akarok egy fülhallgatót elsődlegesen zenehallgatásra viszont fontos hogy legyen mikrofonja is, nekem az lenne a lényeg hogy lehessen nagyon hangosan is bömböltetni de a hangzása is jó legyen és nem tudom hogy melyik szám mit mond meg illetve mikor jó. Tudom hogy egészségtelen ha nagyon hangos a zene viszont vannak youtube videók amik alatt egyszerűen túl halk a zene és sokat ront az élvezeten és ezt akarom azzal kiküszöbölni hogy jó hangosra állítható a füles, (meg alapjáraton is süket vagyok :D)
Szóval igazából három dolog érdekel igazán:
1: melyik szám mondja meg hogy mennyi a min-max hangerő?
2: melyik szám határozza meg a hangzást?
3: van e más amit még fontos figyelembe venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!