Ha nekem a fejhalgatom 2. 0-ás vagy 5.1-es most nem tudom pontosan, akkor van érteleme bele vennem a gépbe egy 7.1-es térhangzású kártyát?
Figyelt kérdés
Csak hogy CS:GO-ban jobban haljam a trappokat,meg a Dying Light-ben a zombikat XD2017. szept. 1. 23:28
1/2 A kérdező kommentje:
Meg még azt szeretném kérdezni, hogy nekem Usb-s lesz a hangkártyám (külső) és hogy az alaplapi hangkártyába kell bele dugni van mindeggy?
2017. szept. 1. 23:37
2/2 anonim válasza:
Ha 2.0 akkor nem érdemes egyáltalán. Ha 5.1 akkor több hangszóró található a fejhallgatóban, így állítva elő a térhatást. Ugyanúgy 7.1 esetén is. De mivel nem tudod milyen a fejhallgatód, így nincs értelme esetlegesen felesleges pénzt költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!