Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TP-Link TL-WR1043ND Routerből...

TP-Link TL-WR1043ND Routerből vannak még a boltokban régebbi verziók, vagy már mindenhol a V4-et lehet kapni?

Figyelt kérdés
Edigital-ról szeretnék rendelni házhoz szállítással de sehol nem írják hogy melyik verziót árulják belőle.

2017. szept. 4. 16:05
 1/4 lali51 ***** válasza:

Ezekből válasdz:

[link]

2017. szept. 4. 16:12
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Esetleg úgy hogy megkérdezed őket telefonon, talán segítőkészek.

Bár nem értem mi a baj a v4 -el, az előzőkhöz képes picivel gyorsabb CPU -t és dupla annyi flash ROM -ot kapott.

Bár én a helyedben megpótolnám egy 5 -össel és egy Asus RT-N18U -t vennék. Mérföld kövekkel erősebb, stabilabb router, sokkal több szolgáltatással.

2017. szept. 4. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Semmi baj a V4-el, pont olyat szeretnék venni. Időközben kaptam választ a reggel írt levelemre amit facebookon írtam nekik. Hogy szeretnék egy ilyen routert rendelni tőlük és hogy a V4-es verziót szeretném, hogy ha megrendelem akkor azt fogom-e kapni és azt a választ kaptam emailben hogy:

Ezúton szeretném tájékoztatni, jelenleg elérhető készleten van a megrendelni kívánt termék.

Ezt ugye arra értik hogy a V4-et fogom megkapni ha megrendelem?

2017. szept. 4. 16:42
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Gondolom. De ha nem azt kapod, még mindig elállhatsz a vásárlástól.
2017. szept. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!