Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért látom mindenhol azt,...

Miért látom mindenhol azt, hogy a PS4 még jó hosszú életű lesz, ha ez egyértelműen nem igaz?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, ez pártatlan kérdés. Van PC-m is és PS4-em is, bár már csak ps4-en játszom, mert azon egyszerűbb. De úgy érzem, hogy a PS4 nyögvenyelősen futtatja már a dolgokat. Alig tudnak kicsikarni belőle 30 fps-t, ami az én szememnek amúgysem valami kellemes, de megbékélnék vele, ha fix lenne. De sajnos nem az, rengetegszer zuhan le jóval az alá, főleg Dying Light-ban... Úgy érzem, hogy a konzol gyenge, ha ez van... És nem hinném, hogy a PS4 pro megmentené, túl nagy falat volt elsőre ez a 4K mizéria, ha egyenlőre az 1080-at is alig bírja... Én inkább úgy látom, hogy a PS4 haldoklik, az xbox one-al együtt, és talán az xbox one x lenne a tuti. Mi a véleményetek? Légyszi ne itt veszekedjetek majd h melyik konzol a legjobb, én pártatlan válaszokat várok csak.
2017. júl. 6. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem úgy működik a dolog, hogy fejlődik a játék, és a konzol már alig bírja a 30 fps-t kicsikarni. A játékot a konzolra lövik be, mégpedig úgy, hogy a lehető legjobb kinézet mellett 30 környékén legyen. Ha a konzol 20 év múlva is népszerű/támogatott lesz, akkor 20 év múlva is úgy lövik majd be a játékokat, hogy azon a gépen épp 30 meglegyen.

A PS4 Pro nagy marketinget kapott, de alig picivel jobb a simánál. Még egy Dark Souls 3-nál se tudja a 60-at kiszenvedni, pedig annak nulla az igénye. Legyűrni a sima PS4-et biztos nem fogja, max. mesterségesen úgy, hogy többé nem árulják.

Az xbox x bukni fog, mert túl drága lesz, és rossz piacot céloz, és nincsenek a Micrososftnak érdemi exkluzív címei sem, amik életben tarthatnák. Egy Gears of War kedvéért ki szalad a boltba drága konzolt, meg 4k tévét venni, ha töredékéért játszhatja 1080p-ben ugyanazt?

2017. júl. 6. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem például sosem érdekeltek az exkluzív címek, bár a PS4 címei jók, de nem ez alapján döntöttem
2017. júl. 6. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor fogalmazd újra a kérdést: "A PS4 még hosszú ideig ki fogja elégíteni az ÉN igényeimet, avagy nem?"
2017. júl. 6. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
ps4 azért lehet hosszabb életű mint az xbox ,mivel ps4 -re az exclusive címek nem jönnek ki más platforma csak is ps4 -re míg az xbox one esetében már le paktálás történt a microsoftal így ezek a játékok pc-re az az windows 10 megjelennek így már elmosódik az a határ ..
2017. júl. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!