Vettem egy Sapphire Radeon RX550 videokártyát. Bele helyezem a gépbe és elkezd sípolni. Egy hosszú és három rövidet. Valamiért nem ismeri fel a videokártyát. Valakinek ötlet?
Figyelt kérdés
A kép bejön, driver telepítés után az amd telepítője ezt írja:hiba 182 Az amd telepítő nem képes megfelelően azonosítani az amd grafikus hardvert. Lehetséges hogy nem megfelelő hozzá az alaplapom? Asus H81M-K az alaplapom.2017. jún. 22. 06:21
1/7 anonim válasza:
Volt már benne más videókártya? Ha igen akkor nem az alaplap. A tápra rá lett csatolva?
2/7 MGéza válasza:
Átdugtad a vga csatlakozóját a kártyára?
3/7 MGéza válasza:
Ja igen. BIOS-ba belépve engedélyezd a pci-e eszközt, illetve állítsd át elsődlegesre. Az ASUS beep codek alapján a BIOS nem érzékel vga kártyát, azt jelzi a sípolás.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Sajnos nem sikerült. A kártyának nincs csatlakozója a tápkábelhez.Esetleg még valami ötlet? :(
2017. jún. 23. 23:04
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha esetleg valaki hasonló hibába esne! A megoldás a következő: Nekem win 8.1 volt a gépre telepítve. Felraktam a win 10-et és már működik is.
2017. aug. 20. 19:46
6/7 MGéza válasza:
Vagyis nem a megfelelő telepítőt töltötted le. Egyértelmű, hogy a Win 8.1 driverek nem jók a Win10-hez.
7/7 A kérdező kommentje:
Annyi eszem azért volt, hogy win8 hoz win8 drivert töltök le. :)
2018. máj. 7. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!