Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit fejlesztenétek ezen a...

Mit fejlesztenétek ezen a konfigon?

Figyelt kérdés

Kép- és videószerkesztésre, 3D animációk készítésére illetve játékra használom a gépem. Van most 50000 forintom fejlesztésre. Mit fejlesszek?

A gép:

I5-6500

Asus h110m-a m.2

Wd10ezex vinyó

Rx 470oc

8gb ddr4 2133

2017. szept. 3. 23:42
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem még egy 8 gigás ramot dobhatnál bele meg egy SSD-ét.
2017. szept. 3. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán érdemes, ez egy erős gép, sokkal több pénz kellene ha teljesítményben ugrani szeretnél. Vegyél SSD-t. :D

Gondolom +8GB RAM sem árt ha komolyabban használod a programokat.

2017. szept. 3. 23:58
 3/4 Shaddark ***** válasza:

"3D animációk készítésére "

Ahhoz a 8Gb. nagyon kevés, én 32 körül gondolkodnék.

SSD is szuper ötlet szerintem is, ám azon úgy tudsz dolgozni hogy az éppen aktuális projectet átmásolod valami ottani munka könyvtárba, és ha kész visszarakod hdd-re mert tároláshoz kicsi.

Szerkeszteni viszont sokkal gyorsabb mint hdd-n, csak kicsit körülményes lesz.

2017. szept. 4. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:

A 3d animációk alatt nem nagy projekteket, hanem videókba beleszerkesztett 3d elemeket értek, amik elkészítéséhez elég a 8 giga ram

A videó szerkesztéshez viszont jól jönne + 8 gb, úgyhogy azt fogok beújítani, de 32 az felesleges számomra

Köszi a válaszokat

2017. szept. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!