Lenovo Ideapa Yoga 300 vélemény? Megéri megvenni?
Olvasd el a vásárlói véleményeket,ne olyan tanácsot fogadj el akinek nem volt olyan készüléke. Netezni filmet nézni szerintem megfelelő!
Én is vásárlás előtt állok, de nekem az igényeim nem igazán elégíti ki sajnos. A CPU nem túl erős, kijelző fényes és 32 GB tárhely. Cserébe könnyű és relatíve olcsó, de nem igazán nevezném laptopnak. 2in1 helyett inkább egy tablet billentyűzettel. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor azt mondom, hogy rendben. De sok film programok + win10 mellett 32 GB-on nem igazán fér el :/
Ebben a családban, ami már jónak mondható az Yoga500, 510-nél kezdődik, Magyarországon kimondottan drágán :(
Magyarországi árakhoz viszonyítva egy hasonló teljesítményű ("sima') notebook kb MINIMUM 50k-val olcsóbb legjobb akciókkal és csillagok megfelelő állásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!