Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Decemberre már kapható lesz a...

Decemberre már kapható lesz a Coffee Lake i5-ös CPU?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy új gépet össze rakni, csak nem tudom hogy érdemes-e meg várnom a Coffe lake-t, vagy nyugodtan építkezhetek még a Kaby lake ra. Egyenlőre úgy is csak olcsóbb gépet raknék össze, és csak majd később fejleszteném.

A gép így nézne ki, és ezt majd később fejleszteném jobb CPU, GPU, több ram, SSD...stb

Alap- MSI H270 PC MATE

CPU- Intel Core i5-7500

GPU- MSI GTX 970

HDD- WD Blue 1TB

RAM- 8 GB 2400 MHz DDR4 CL12 HyperX Predator

TÁP- Fortron Hydro X 650

COOL- Cooler Master Hyper TX3i

HÁZ- Zalman Z3 Plus

Szerintetek nyugodtan rakjam össze így ahogy van, vagy várjam meg a kávé léket? Mondjuk Decemberre már mindenképpen szeretném hogy itthon legyen az új gép.

#GTX 970 #Kaby Lake #Coffee Lake #Decemberre már kapható lesz a Coffee Lake i5-ös CPU?
2017. szept. 1. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A hírek szerint már szeptemberben jön a coffee lake akkor talán oktoberra beáll az ára! :D

Miért kell az I5-7500-tól erősebb, azért watch dogs 2 és mafia 3 simán képes teljesen kijáratni 100%-ra. Oda már képes kevés lenni.

Ha te nem tudsz várni 2 hónapot azért hogy azonos áron 50%-al erősebb processzort kapj az a saját döntésed. Én mindenkép várnék és +2 magot kapnák, az a 2 hónap nem oszt szorozz. Ráadásul gondolj bele most megveszed az I5 cpu-t 60E-ért, miután jön az I5-8400 örülj ha el tudod adni 30E-ért. I3-8100 3,6 ghz 4 magos cpu lesz, igaz turbo boost nélkül de az i5 cpu-k magas turbo boostja is csak 1 magra vonatkozik. Ha az I3 lesz kb 32E forint, akkor a 6 és 7 genes i5 cpu-k ára tuti be fog esni 30 alá.

2017. szept. 2. 06:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Hello. Köszi, hát Igazából vagy 3 éve várok xd még a 4 gent akartam össze rakni. Es akkor mondom meg várom a 6 Gent mire észbe kaptam hogy ideje lenne meg venni a 6 gent addigra kijött a 7 xd. Hát akkor kivárom a 8 at is ha már itt van.
2017. szept. 2. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha 3 éve tudsz várni, ez a pár hét vagy hónap már semmi akkor :D XD

De megéri a 8700K a te embered, vagy is processzorod :D

2017. szept. 3. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nah.. váratlan szoba fel újítás miatt most már úgy is eltolódik a gép vásárlás. Akkor most már a 8-as széria lesz. Köszi mindenkinek a lelki támaszt
2017. szept. 3. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
szivi
2017. szept. 4. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!