Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet vagyek AMD vagy...

Milyen gépet vagyek AMD vagy Intel melyik való inkább a játékokhoz?

Figyelt kérdés
Mert én inkább játékos vagyok és ha mondjuk AMD abból is milyen fajta?pl.:3Ghz elég egy jó játékhoz amd -ben? Meg még annyi hogy AMD ben van Dual core (kétmagos)?
2010. máj. 25. 21:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
23:34 kérdése jogos. Ha kizárólag Intellel játszol, honnan tudod milyen a másik?
2010. máj. 26. 00:00
 12/28 anonim ***** válasza:

nyelvtan nem az erősségetek, de nekem sem ^^

A jelenre vonatkozik az állítás: "kizárólag intellel játszok"

A múltat nem definiáltam, mert magától értetődő a szövegkörnyezetből.

2010. máj. 26. 00:31
 13/28 anonim ***** válasza:
AMD kevesebbet eszik, de az INTEL az általában jobb szerintem. Mondjuk ennek pl. költségvetési okai is vannak, mert az AMD néhány éve majdnem csődbe ment, míg az INTEL akkor is szárnyalt. Persze azóta már hozott be a lemaradásából. Konkrét processzorokat kéne összehasonlítani.
2010. máj. 30. 00:53
 14/28 anonim ***** válasza:

Természetesen AMD-t! Legalábbis szerintem. Én AMD-vel kezdtem, teljesen meg voltam elégedve, aztán váltottam Intelre. Hát érezhetőbb volt a különbség. Ugyan az órajele magasabb volt, de lassabb volt mégis a rendszerem.

Most 2 magos AMD-m van és teljes egészében meg vagyok elégedve vele, pedig csak 16 e volt (AMD Athlon II X2 245).

Mellesleg az AMD ugynazt tudja olcsóbban.

2010. máj. 30. 08:44
 15/28 anonim ***** válasza:

Nekem volt intelem is meg most van AMD-m.És nekem eddig az AMD jobban bejött(AMD ATHLON X2 6000+ 3,11GHZ)

Idáig nem volt gond vele.

2010. máj. 30. 09:56
 16/28 anonim ***** válasza:
persze, csak az a nagy bökkenő, hogy minden szoftvert és főleg játékot intelre írnak, nem pedig AMD-re.
2010. máj. 30. 10:19
 17/28 anonim ***** válasza:
Így van, az AMD vagy kompatibilis, vagy nem (előfordul) de az Intel maga a szabvány (x86), a fejlesztők arra dolgoznak, nagyobb és komolyabb piac, mint az AMD. Én sosem bíznék meg AMD-ben, túl régóta gépezek már (kb. 16 éve) és túl sok rosszat hallottam-olvastam már az AMD-ről ahoz. Átéltem azt a kort, amikor az AMD még a bányászbéka feneke alatt sem volt (K5-K6), de az Intel már király volt a Pentium MMX, majd a P2 Celeron procikkal! Kegyetlenül alázta akkoriban az AMD-t :] Nekem utoljára AMD 486-om volt, abban még jól ment.. aztán a Duron volt az első tényleg jó fejlesztésük, egy barátomnál próbáltam ki anno. Mára egész jól felzárkózott, de engem már nem győz meg soha, és zavarna az is, ha bootoláskor nem Intel, hanem Am-valami lenne kiírva :D
2010. máj. 30. 15:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert valaki el akar adni nekem egy Intel 3 Magosat (2,8Ghz) (2GbDDR3 1333Mhz Ram) (500Gb sata HDD) (750W Táp) (Vizmozgatós Procihűtő) (és egy dögre elavult videókártya Radeon 9200) (60.000Ft) (hatvanezerforint -ért) Megéri? Szerintem igen, mert aztmondta hogy ilyen ajánlatot soha nemtalálok még ha körnepisálom magam akkor se! Akkor most?
2010. máj. 30. 15:21
 19/28 anonim ***** válasza:

K*rvára de nem éri meg.

Az Intelnek a világon nem volt 3 magos procija.

A Radeon 9200 egy p|csa régi kártya. Nekem valamikor 2002 környékén volt egy. Akkoriban árulták 7-9 ezerért.

750W Táp Minek ennyi. egy minőségi 550-es elbír bármint. Amúgy milyen márka.

A DDR3-nak meg a HDD-nek van értéke. De milyen az a HDD?

Milyen alaplapot adna hozzá?

Ha csak ennyit mondott róla, akkor megérné előtte jobban tájékozódni.

Az előtted szóló két AMD fikázóra meg na hallgass messziről látszik, hogy nem igazán értenek a dolgokhoz.

2010. máj. 30. 16:15
 20/28 A kérdező kommentje:

Ahh jó hogy szól(sz)! Mert nem 3 magos hanem 2 Dual Core!

Samsung SpinPoint T166 500GB

2010. máj. 30. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!