Milyen gépet vagyek AMD vagy Intel melyik való inkább a játékokhoz?
persze hogy van 2magos! csak 2magosat, vagy annál jobbat vegyél!! am amd-ből 2magos procik egész jók már 25-28.000 től vannak, és nagyon jók!! mondom nehogy egy magosat vegyél, eszedbe se jusson! már minden játék igényli a 2magos(az újabbak)
AMD Phenom x2(2magos) vagy x4(4magos) ha van pénzed!! ezek a jók!
és az AMD személyes tapasztalatom és leírások alapján jobb játékra mint az intel
Nincs Dual core AMD. A Dual-Core az Intel márkaneve. Természetesen kétmagos processzorokat gyárt az AMD. Igazából egy magosat valószínűleg már ne is találsz az üzletekben, esetleg egy-egy elfekvő régi darabot. 2,3,4 és 6 magos AMD procik vannak forgalomban.
Az órajel nem sok mindent mond, kb az összes processzor 3 GHz körül ketyeg, mondjuk 2,7-3,5 közt.
Istenh ments hogy vallásháborút indítsak, meg tulajdonképpen AMD fun vagyok, ennek ellenére az a véleményem hogy az Intel processzorok mindíg megbízhatóbbak voltak. Viszont voltak idők, amikor azonos összegért nagyobb (időnként lényegesen nagyobb) teljesítményű AMDét lehetett kapni. Ezért voltak kedveltek játékosok közt.
Manapság elég kiegyenlített az ár teljesítmény arány, de szerintem inkább az Intel felé hajlik.
Ezt olvasd végig, és látni fogod, hogy játékhoz tulajdonképpen mindegy.
A lényeg, hogy azonos színvonalon legyenek (pl. Core I3,I5,AMD Phenom II X4).
Az Intel tényleg jobban tuningolható, viszont ha nyers erő kell (pl. video renderelés, akkor 4 magos AMD).
Ha kevés pénzed van rá, akkor AMD (x<=45000Ft), ha sok Intel.
Az AMD összes procija elég játékhoz.
3GHz elég játékra AMD-ből is. Főleg, ha Phenom II-t veszel.
Az AMD Phenom II 500-as sorozata és az Athlon II 200-as sorozata 2 magos.
"2,3,4 és 6 magos AMD procik vannak forgalomban."
A Sempron 140 egy magos és tartják a boltok. Van akinek még elég. Pl. Mozizáshoz, netezéshez olcsó gépbe.
amd instabil a játékokkal, és elképesztően melegszik.
szerintem intelt vegyél, én is kizárólag azzal játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!