8GB RAM (3,96 használható) 8GB ram helyett csak 3,96-ot használ a gépem, mi lehet ez? (több lent, msconfig nem működik)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mint láthatjátok, a gépem 8GB helyett csak 3,96-ot használ. Már mindent próbáltunk szinte: msconfig>rendszerinditás>speciális beállitások, és itt a ramot beállitani. De nem megy. Akkor innentől már egyik családtagom, aki az SAP Hungarynál dolgozik, az is ezt mondta, hogy msconfig>..... ezután azt irta, hogy cmd rendszergazdaként futtatás, és irjam be ezt a parancsot: bcdedit /set {current} truncatememory 8589934592 Beirtam, újrainditottam a gépet, és ő azt mondta hogy akkor sz*r a ram, és most irom ezt, még egy kis reménnyel hogy van megoldás rá. Aki megoldja az egy mester!
2017. aug. 30. 18:40
11/16 A kérdező kommentje:
10es: Ezt hol tudom megnézni hogy mennyit adtam neki?
2017. aug. 30. 20:33
12/16 anonim válasza:
Azt kb a biosban. Ha nincs külön VGA, akkor az alaplapi van használatban, és annak biztos, hogy van megosztott memória adva. Ezt a bios intézi, tehát ott kéne nézelődj. Ha viszont van külön dedikált vga a gépedbe, akkor ez megint rossz irány.
13/16 A kérdező kommentje:
Alaplapi VGA van nekem, de igy se talalom sehol hol kell megadni a ramot a vganak. Esetleg ha leirom alaplap tipust talan segithet. Asrock 970 pro 3.
2017. aug. 30. 20:49
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
A vasad csak ennyit szeret belőle. Valószínű hogy gyenge konfigod van, csak 4et visz. Én is szívtam 6gigámmal 😐
16/16 A kérdező kommentje:
De eddig simán ment az a 8GB ram, szóval nem lehet az hogy nem bírja.
2017. okt. 12. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!