Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopom nem kapcsol be. Mi...

Laptopom nem kapcsol be. Mi lehet a hiba? Bővebben len.

Figyelt kérdés
telepről használtam, utána rádugtam tölteni, pár másodperc múlva kikapcsolt. azóta nem kapcsol be, telepról sem, és hálózatról sem működik. a led sem világit amikor töltésre teszem. ötlete valakinek hogy mi lehet a hiba? köszi
2010. máj. 25. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mondtam milyen típus, de acernél már láttam ilyet ott az volt a megoldás hogy a pendrivre kellett felmásolni a bios frissítést és a bekapcsológombbal együtt egy billentyű kombinációt kellett nyomvatartani akkor beindult a bios frissítés és pár perc után bootolt is.

Ha nem ez a gond akkor többnyire alaplapodon ment valami tönkre és az egészet cserélni kell.

2010. máj. 25. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
acer 5315- és ilyen bios frissítést honnan tudok szerezni? a bios frissítés után eltünik a gépről valami adat?
2010. máj. 25. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:
bios frissítést ált a gyártó honlapjáról tudsz leszedni, azt rá a pendrivera és ha jól emlékszem az fn+f10 folyamatos nyomvatartása mellet kell megnyomnod a bekapcsoló gombot és akkor frissíti a biost. Az lenne a legszerencsésebb ha valakit megkérnél hogy segítsen, aki ért is hozzá :)
2010. máj. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!