Miért nem érzékeli a laptop a videókártyát?
Figyelt kérdés
A hét folyamán vettem egy laptopot operációs rendszer nélkül. Feltelepítettem rá egy Windows 10 Pro rendszert. Letöltöttem elsőnek a Driver Booster-t, azzal lettöltettem minden drivert ami kell a géphez. De a gép nem érzékeli a külön videókártyát (AMD Radeon R5 M430 azt hiszem) és a rendszer tulajdonságaiban sincs benne a videókártya típusa, csak a processzor és a memória stb.. Mi lehet a probléma? Valamit figyelmen kívül hagytam?2017. aug. 27. 11:21
1/10 anonim válasza:
rossz windows verziot használz vagy rossz a videokártya driver
3/10 anonim válasza:
Windows update is rak fel neked videókártya drivert.
4/10 anonim válasza:
Manuálisan kell telepíteni a drivereket, az ilyen Driver Bosster meg hasonlókat nem szabad használni.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem, szóval: manuálisan kell keresnem egy AMD Radeon R5 M430-hoz, de ami linket itt a válaszok között találtam nem találtam ilyen drivert. Sőt, 10 perc keresgélés után se találtam. Lehet csak én vagyok a béna, de valaki nem tudna egy driver linket elküldeni? Nagyon szépen megköszönném.
2017. aug. 27. 23:52
6/10 A kérdező kommentje:
A laptop azt jelzi hogy az eszköz naprakész, szóval nem tudok tovább frissíteni.
2017. aug. 27. 23:56
8/10 A kérdező kommentje:
Az AMD oldalán egy programot találtam, ahol mindenféle beállítást meg tudok csinálni (amihez nem értek), találtam egy olyat hogy illesztőprogram frissítése és le is frissítettem. Elméletben a legfrissebb driverem van, de még mindig úgy tűnik hogy nem használja a videókártyát.
2017. aug. 28. 09:17
9/10 anonim válasza:
Akkor keresd fel a laptop weboldalát és onnan töltsd le a drivereket.
10/10 A kérdező kommentje:
A Lenovo oldalán jártam, keresgettem mindenfele az ehhez a videókártyához való drivereket, de megint csak ahhoz a programhoz lyukadtam ki amit az AMD weboldalán megtaláltam.
2017. aug. 28. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!