Melyik videokártyát válasszam? /notebook/
Notebook vásárlás előtt állok és kéne egy viszonylag normális videokártyával rendelkező gép. Nem az a célom, hogy a legújabb meg legnagyobb igénű játékokat futassam rajta, nem vagyok hatalmas gamer, de azért szoktam játszani, tehát ha ilen Fifa 18 és hasonló kaliberű játékok elmennek rajta, az nekem tökéletes.
-Geforce 930M
-Geforce 940M
-Geforce 940MX
-Geforce 920MX
Nem igazán tudom mi a különbség köztük :S Van egyáltalán nagyobb difi?
Birom az ilyen kérdéseket is: "nem vagyok nagy gémer, nem muszáj hogy a legújabb játékok menjenek rajta, de ha a GTA 6-7, meg a Fifa 2022 meg a BF 1-2-3-4-5-6-7-8-9 menne rajta, az frankó lenne, jaa és lehetőleg olcsón és valami neuron-szuperszámítógép" :-)
Szerintem te tökmindegy melyiket választod, úgysem veszed észre a difit... :-)
#1 Ma ahány kérdés alatt láttalak egyikre se válaszoltál csak nyomtad a hülyeséged.
Kérdező a 940MX a legerősebb ezek közül a Fifa nem valami gépigényes játék egy krumplin is elfut szóval menni fog.
940MX, viszont csodát nem szabad tőle várni, tehát azért egy Mass Effect Andromedat nem fogsz ultrán futtatni vele 60 FPS-sel, hanem mondjuk lowon nem fog akadozni. :)
A jövőre gondolva én inkább egy GTX 950M, vagy 960M-mel felszerelt gépet keresnék, akár hardveraprón. 160 körül van már 950M-mel K szériás Asus, aminek egész jó a hűtése, és alumínium házas. Én inkább ilyenre hajaznék, mint egy műanyag házas Asus X-re, gyengébb hűtéssel, 940M-mel vagy MX-szel, ugyanannyiért, vagy talán többért is.
Mondjuk jó lenne tudni, hogy mennyit szánnál rá, mert ha azt mondod, hogy kéne neked egy 940MX-es gép újonnan, 140-ből, akkor az nem feltétlenül fog működni, inkább használtan.
#2-esnek:
Én a helyedben a kérdések kiagyalása helyett inkább azzal tölteném az időmet, hogy interneten utánna néznék az említett videokrártyáknak, biztosan van mindegyikre teszt... :-) ...csak arra is lusta vagy!
#5-ösnek:
Hülye kérdésekre hülye válasz.
Pl egyik megkérdezte, hogy szólna-e a fülhallgatója, ha bedugná a PC-be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!