MagdaB kérdése:
Megéri váltani 21:9-re?
Figyelt kérdés
Monitor vásárlás előtt vagyok és szeretném tudni,hogy mik a tapasztalataitok esetleg megéri vagy maradjak a 16:9-nél?2017. aug. 24. 00:08
1/6 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz vele csinálni szerintem. Elmész egy boltba ahol egy ilyen ki van rakva és megnézed, jobban kielégíti-e az igényedet.
2/6 anonim válasza:
34 inch alatt nagyon alacson és a 29es kijelző csak olyan magas mint egy 24-es 16:9ben.
amúgy bemész az örösön a mediába és megnézed
3/6 anonim válasza:
Vannak multi játékok, amik nem támogatják, mert előnyt adna a játékosoknak. Én főleg ilyenekkel játszok, ezért a "sima" játékok támogatottságát már meg se néztem.
4/6 anonim válasza:
#3 ilyet ismerek én is, széltébe át lehet látni a pályát.
Kb. olyan mint ha szemellenző lenne a többi játékoson. :-D
Kérdező: Én főleg új filmekénél látom értelmét, amik már nagyon keskeny vásznasak.
Illetve Programozásnál jó lehet a 3 -as felosztáshoz. :-)
5/6 anonim válasza:
Munkára, filmnézésre fantasztikusan jó, de pl. játékra -ahogy előttem is írták- már kevésbé.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem maradok a 16:9-nél. Kösz a válaszokat!
2017. aug. 24. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!