Megeri gtx 960 rol gtx 1060 ra valtani?
Vagy esetleg ez : [link]
Ennek azt irja tobb az orajele akkor FPS ben is tobbet fog mutatni?
Szerintem megéri. A sávszélessége is több (gtx 960 - 128bit a gtx 1060 - 192bit). A gtx 960-asod nem 4GB-os?
Milyen processzor van mellette?
youtube-on nézz videókat és meglátod a különbséget a 2 kártya között.
Igen, jobb.
A 6 gigás meg gondolom lényegesen jobb.
Ma cserélem az r9 380 4gb-ot, 1060 6gb-ra. Ha minden igaz, ca. 90%-al lesz jobb.
Ertem, es a 6gb os valtozattal tobb fpsm em lenne?
Tudtommal az csak akkor jobb ha tobb ram van a kartyaba ha nagyobb felbontason akarsz jatszani es a 3 gb os meg a 6gb os kozott eleg sok arkulonbseg van es ha pl full hdba ugyan annyi fpst hoz mind a 2 vagy esetleg ilyen 4-5 fps kulonbseggel akkor nem hiszem hogy megerne azt az extra kulonbseget, de ha nem igy van kerlek javitsatok ki.
A 3 gigás 1060 nem csak vramban gyengébb a 6gigástól. Az egész kártya le lett butítva. Viszont nem sokkal rosszabb csak pár fps-el full hd-n. Egyedül a R.s Tomb Raiderben rosszabb legalább 10fps-el.
Ha nagy az árkülönbség teljesen jó a 3 gigás is. Nekem volt már mindkettő én ajánlom a kisebb verziót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!