Mi a véleményetek a ZOTAC gyártóról mennyire jók a vga i és a hütésük jó e. Vagy inkább asus, gigabyte, msi közül válasszak? Én ezt a Zotac gtx1050ti néztem ki vélemény?
2017. aug. 23. 21:30
1/4 anonim válasza:
Teljesen jo, gigabytenal elismertebb marka vga teren. (Bar giganal szinte mindegyik gyarto kozkedveltebb)
2/4 anonim válasza:
Teljesen jó, főleg a mini hűtésük kiemelkedő.
Amúgy amit kinéztél LowProfilos, szóval ennyiért pénzért inkább MSI féle, GTX 1050Ti 4GT OC.
#1.A Giga-t miért kell megint "bántani"?
A többi nagy alatt van árban és nem rosszabb minőségben, érdekes mondom az ASUS-al semmi gond amiért legalább 4-5K felárat kell fizetni és semmivel nem jobb mint egy MSI vagy épp egy Sapphire.
3/4 anonim válasza:
#2 en szeretem a gigat, alaplapokbol nekem szimpatikusakat gyart, de a vga araik nem veletlenul alacsonyabbak, tobbi "gaming" cimkeju dragabbhoz kepest (msi gaming, evga ssc, asus strix) erezhetoen rosszabb az anyaghasznalat, ami a ventilatorokon is meglatszik nem csak a burkolaton, vrm is valoszinuleg sporolosabb de azt mar csak tippelem. Mindenesetre ha csak ennyi az arkulonbseg es nem 20-30 ezer mint 1070 es felette, akkor kifejezetten rossz vetelnek tartom a giga kartyakat, fentebbi indokokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!