Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen zsebwifit érdemes venni?

Milyen zsebwifit érdemes venni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez valami olyan, mint a villanyírógép?
2017. aug. 23. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
ez wifidusz veszem visz
2017. aug. 23. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
De hogy mondjak valami talán használhatót is, ha arra gondolsz hogy 3G/4G netet szeretnél wifi-n elosztani, én nem vennék külön cuccot, inkább régi androidos telóm használnám ilyen célra.
2017. aug. 23. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Az 5let jó. De:

- ha nincs régi teló?

- ha van de csak 3G

Feltételezve, hogy a topicindító is ezt akarta kérdezni, csak épp még magyarul is problémásan fogalmaz.

2017. aug. 23. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Tron65 : összességében akkor is lehet érdemesebb egy használt androidos telót venni,mint egy ilyen kütyüt,ami másra se jó, bár nyilván stablilabb stb.. De attól függ,hogy pontosan mik is az igények,amit persze nem írt le a kérdező.
2017. aug. 23. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:

22 ezerért vettem egy 6 -os droid telót, 4G -s, hozzá korlátlan net opció.

Ha kell megtudom osztani notebook -al, és már is van szinte bárhol 40/10 Mbps netem.

2017. aug. 23. 10:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Elég ha olyan ír aki valamilyent vett s meg van vele elégedve. Esetleg leírhatja miért azt választotta. Aki nem azt vett vagy ép fogalma sincs mi az, nem feltétlenül kell írnia.
2017. aug. 23. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért az android telót választottam erre a célra, hogy ne kelljen külön eszközt cipelnem.

Akár 8-10 eszközt is rátudok csatlakoztatni, és egy gyors 4G -s mobilnettet biztosít N -es WiFi szabványon át.

Aki nem tudja mi: zsebwifi -> hotspot

2017. aug. 23. 13:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Arra még megkérnélek, írd meg hogy milyen típust választottál, hogy ha valaki ir mégis zsebwifi típust, a kettőt összevethessem pl. ár és netsebesség tekintetében. Nekem ugyanis azt mondták, hogy a zsebwifi lényegesen gyorsabb netet képes adni mint egy átlagos android telefon.
2017. aug. 23. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért kicsit utánanéztem mikor ajánlják és miket vegyenek figyelembe akik vásárolnak.

Akkor célszerű mifi,ha alábbiakból valamelyik fontos

- nagyobb távolság

- gyakori folyamatos használat

- nagyobb számú kliens kiszolgálása (nem csak 1-2)

Amit érdemes figyelembe venni:

- akku kapacitás

- automata bekapcs wifi eszköz csatlakozása esetén (nem manuálisan kell bekapcsolgatni)

- kijelzett adatok fajtái

- 4G

- GPS adat megosztás csatlakozó eszközökhöz (ezt mondjuk nem tudom,de gondolom pl ha olyan fényképeződ van,akkor lehet eleve át tudná venni az adatot stb,vagy laptop esetén hasznos lehet kinti mukáknál ..)

2017. aug. 24. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!