Milyen zsebwifit érdemes venni?
Az 5let jó. De:
- ha nincs régi teló?
- ha van de csak 3G
Feltételezve, hogy a topicindító is ezt akarta kérdezni, csak épp még magyarul is problémásan fogalmaz.
22 ezerért vettem egy 6 -os droid telót, 4G -s, hozzá korlátlan net opció.
Ha kell megtudom osztani notebook -al, és már is van szinte bárhol 40/10 Mbps netem.
Azért az android telót választottam erre a célra, hogy ne kelljen külön eszközt cipelnem.
Akár 8-10 eszközt is rátudok csatlakoztatni, és egy gyors 4G -s mobilnettet biztosít N -es WiFi szabványon át.
Aki nem tudja mi: zsebwifi -> hotspot
Kérdező, azért kicsit utánanéztem mikor ajánlják és miket vegyenek figyelembe akik vásárolnak.
Akkor célszerű mifi,ha alábbiakból valamelyik fontos
- nagyobb távolság
- gyakori folyamatos használat
- nagyobb számú kliens kiszolgálása (nem csak 1-2)
Amit érdemes figyelembe venni:
- akku kapacitás
- automata bekapcs wifi eszköz csatlakozása esetén (nem manuálisan kell bekapcsolgatni)
- kijelzett adatok fajtái
- 4G
- GPS adat megosztás csatlakozó eszközökhöz (ezt mondjuk nem tudom,de gondolom pl ha olyan fényképeződ van,akkor lehet eleve át tudná venni az adatot stb,vagy laptop esetén hasznos lehet kinti mukáknál ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!