Intel vagy AMD procit érdemes venni?
Figyelt kérdés
30-40 ezres árkategóriában.2017. aug. 20. 11:26
1/10 anonim válasza:
Ebben a pillanatban AMD.
De intel hamarosan jön a válasszal. Van egy olyan érzésem lehet nem sokáig van kompetencia.:D
2/10 anonim válasza:
Ebben az ársávban most csak Ryzen 3 éri meg újonnan. Illetve használtan még i5-6500 is kapható 40-ért.
3/10 A kérdező kommentje:
De az Intel válasza után nem csökkennek az AMD procik árai?
2017. aug. 20. 11:32
4/10 anonim válasza:
Ryzen 3 1200 35ezer de ha még 10ezret hozzá tudsz adni akkor egy Ryzen 5 1400 jobb választás a 8 szál miatt.
5/10 anonim válasza:
#1 Kicsit intel-fanszerűnek hatott ez a válasz. Szerintem a coffe lake nem fog ekkora változást hozni mert amúgy mi is történik? Több magot kap a következő generáció amit tulajdonképpen a ryzenek megkaptak hisz így jöttek ki eleve. Jó persze az amd-nél nem csak a magok száma segítette elő ezt a pozitív változást. Viszont az intel oldalán ez fogja elhozni a pozitív változást meg az, hogy már az i5-ök közül is lesz HT-s modell.
6/10 anonim válasza:
Egyébként igen, az amd most jobban megéri. Ha meg szélesebb választékot szeretnél akkor várd meg a coffe lake-t. Szerintem ez volna a legjobb döntés.
7/10 szántóvető válasza:
mire?egy g4560 is elég lehet és nem is kerül 30-ba.egyáltalán hogy lehet így kiírni egy kérdést?
8/10 anonim válasza:
Az i5-ön nem lesz HT.
De 6 mag hatalmas előrelépés 4-ről az i5-öknél. Ez pedig nagyon komoly kihívást fog jelenteni amd-nek, akinek az volt az érve, hozzáteszem jogosan, hogy 7 év után illene 4-ről továbblépni. Ez most meg fog történni, szóval mindenképp siker van. De félek AMD nem fog tudni válaszolni. Bár legyen úgy, hogy tudjon, az mindenkinek az érdeke.
9/10 anonim válasza:
Upsz. Tényleg, akkor kevertem. Az i5 nem lesz HT-s.
10/10 anonim válasza:
milyen 6-ma g lesz az i5-nél??? i7-nél vannak 6-magosak a Ryzen mellett persze,mondom úgy hogy i5-öm van nekem is,Haswell Refresh és nekem megfelel tökéletesen. A jövőben ha cseréllek mindenképpen Ryzent veszek. A Coffe Lake-et illetően meg nem sok ember fog platformot váltani azért 8-10 százaléknyi teljesitmény többletért.Igaz a nem rég összerakott gépem is G4400-as:DDD Kis bolond ez a gép.És örülök hogy Feltámadt végre az AMD:DD Csak igy tovább.Megérdemelte a pofátlan intel hogy végre odacsapjanak neki...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!