Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel vagy AMD procit érdemes...

Intel vagy AMD procit érdemes venni?

Figyelt kérdés
30-40 ezres árkategóriában.
2017. aug. 20. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Ebben a pillanatban AMD.

De intel hamarosan jön a válasszal. Van egy olyan érzésem lehet nem sokáig van kompetencia.:D

2017. aug. 20. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ebben az ársávban most csak Ryzen 3 éri meg újonnan. Illetve használtan még i5-6500 is kapható 40-ért.
2017. aug. 20. 11:32
 3/10 A kérdező kommentje:
De az Intel válasza után nem csökkennek az AMD procik árai?
2017. aug. 20. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ryzen 3 1200 35ezer de ha még 10ezret hozzá tudsz adni akkor egy Ryzen 5 1400 jobb választás a 8 szál miatt.
2017. aug. 20. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
#1 Kicsit intel-fanszerűnek hatott ez a válasz. Szerintem a coffe lake nem fog ekkora változást hozni mert amúgy mi is történik? Több magot kap a következő generáció amit tulajdonképpen a ryzenek megkaptak hisz így jöttek ki eleve. Jó persze az amd-nél nem csak a magok száma segítette elő ezt a pozitív változást. Viszont az intel oldalán ez fogja elhozni a pozitív változást meg az, hogy már az i5-ök közül is lesz HT-s modell.
2017. aug. 20. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, az amd most jobban megéri. Ha meg szélesebb választékot szeretnél akkor várd meg a coffe lake-t. Szerintem ez volna a legjobb döntés.
2017. aug. 20. 12:08
 7/10 szántóvető ***** válasza:
mire?egy g4560 is elég lehet és nem is kerül 30-ba.egyáltalán hogy lehet így kiírni egy kérdést?
2017. aug. 20. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Az i5-ön nem lesz HT.

[link]

De 6 mag hatalmas előrelépés 4-ről az i5-öknél. Ez pedig nagyon komoly kihívást fog jelenteni amd-nek, akinek az volt az érve, hozzáteszem jogosan, hogy 7 év után illene 4-ről továbblépni. Ez most meg fog történni, szóval mindenképp siker van. De félek AMD nem fog tudni válaszolni. Bár legyen úgy, hogy tudjon, az mindenkinek az érdeke.

2017. aug. 20. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Upsz. Tényleg, akkor kevertem. Az i5 nem lesz HT-s.
2017. aug. 20. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
milyen 6-ma g lesz az i5-nél??? i7-nél vannak 6-magosak a Ryzen mellett persze,mondom úgy hogy i5-öm van nekem is,Haswell Refresh és nekem megfelel tökéletesen. A jövőben ha cseréllek mindenképpen Ryzent veszek. A Coffe Lake-et illetően meg nem sok ember fog platformot váltani azért 8-10 százaléknyi teljesitmény többletért.Igaz a nem rég összerakott gépem is G4400-as:DDD Kis bolond ez a gép.És örülök hogy Feltámadt végre az AMD:DD Csak igy tovább.Megérdemelte a pofátlan intel hogy végre odacsapjanak neki...:DD
2017. aug. 27. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!