Milyen jó gamer laptopot tudtok ajánlani maximum 400 ezer ft-ig?
hát én amilyen játékokat néztem, mind nagyjából 8 gb volt. hétköznap szerintem napi 3-4 óra játék, hétvégén gondolom több fog összejönni.
Már csak az a kérdésem, hogy 8gb-os gép elég lenne-e nekem? Vagy inkább 16 gb-at vegyek, mert a windows levehet annyit a 8 gb-ből, hogy a 8 gb-s játékok nem futnának rajta?
régi kérdés, de azért le írom a tapasztalataim gamer laptopok terén.
én is gamer laptopot használok. vagy úgy kb lassan 7 hónapja.
lenovo legion 5
i5 13450HX 10 mag 16 szál
16 GB RAM
RTX 4060 8 GB változat
1440p 165hz kijelző
alumínium burkolat jobb hűtés érdekében.
játék hőmérsékletek
cpu 77 fokos. van mikor 85 89 fokra is fel megy, ha komolyabb játékot futtatok rajta. mondjunk az új Indiana Jones-t. de a processzor 100 fok alatt van, akkor még normális laptopok esetében. ez olyan mint ha pc.n volna a processzor 67 fokon.
gpu 69-72 fok. ez még elég hűvösnek mondható, akár laptop akár pc esetében is.
és hogy mit gondolok a laptopról? azt hogy imádom! hordozható, kényelmes, akár ki ülhetek a szabadba is játszani, ha úgy tartja kedvem. és gamer pc.röl váltottam.
és hogy 2 órát lehet csak játszani? én amióta meg vettem, azóta nyúzom a gépet játékokkal. 5-6 órákat le nyomok vele, és semmi baja nincs! nem a 200E szarokat kell meg venni, és akkor nem lesz semmi baja! az én gépem 520k volt. azért volt ennyi, mert újba vettem, és nem használtan. 3 év garanciával.
ezeknél el írás történt. sorry! javítottam.
16 GB RAM DDR5 4800 mhz
RTX 4060 8 GB 140W változat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!