Milyen laptopot vegyek maximum 150 ezer forintért?
Egyetemista vagyok, főként tanuláshoz használnám, programozásra, adatbáziskezelésre, valamint filmnézésre is. Játszani is szoktam ha időm engedi, örülnék ha valahogy a mai játékok nagy része futtatható lenne low grafikán.
A mostani asztali gépem egy Celeron G1840-re és ennek az igp-jére épül, remélem ennél azért erősebb laptop kapható ennyiért. Előre is Köszi!
Ettől függetlenül jöhettek volna tippek, hogy 150 ezerből mégis melyik lehet az ami megéri az árát... :D most emelhettem ki a kérdést újra.
Akkor tekintsünk el attól, hogy a mai játékok nem kellenek, csak a régebbiek vagy kis igényű játékok. Tehát melyik laptop érné meg legjobban 150 ezerből? És nem, nem teszek hozzá még 50 ezret, mert ennyi pénzből tudok gazdálkodni, és mostanában kellene a laptop.
(Remélem a mostani asztali gép szintjét tudja hozni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!