Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jelenleg a piacon...

Melyik a jelenleg a piacon elérhető legerősebb processzor (játékra és egyébre), illetve legerősebb videókártya?

Figyelt kérdés
Ha nem mindenhol megrendelhető, de pl. nyugaton valahol már piacon van pl. fővárosokban, azt is nyugodtan meg lehet említeni. Az árát is mondhatjátok.
2017. aug. 20. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Xeon E7-8897 v4, kb 2,5 milla ÁFA nélkül.

Értelem szerűen ez már komoly szervergépekhez van, látszik abból is hogy 24 mag van benne, meg 60MB-os gyorsítótár.

2017. aug. 20. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
8894*
2017. aug. 20. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elvont szerverkonfigokat nem nézzük, akkor Threadripper 1950X és GTX 1080 Ti vagy Titan Xp.
2017. aug. 20. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem is értem mi a bajod a 100e dolláros munka videokártyákkal 160GB rammal megpakolva XD Minden háztartásban ilyen van, nem?:D
2017. aug. 20. 17:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Állítólag a Xeon nem jó. Csak szerverekbe. De játékokhoz az i7-es processzorok jobbak. Ezt már itt is mondták nekem, meg egy ismerősöm is mondta. Namost, hogy az egyik miért jobb szerverhez, míg a másik miért jobb játékhoz, azt nem tudom, noha kérdeztem tőlük. Mindegy is. Olyan kéne, ami főleg játékokhoz, programokhoz a legjobb. És nem szerverhez, hiszen attól, hogy valami jó a szerverekhez, de nem jó nagy teljesítményű programokhoz, játékokhoz, az nem olyan jó.
2017. aug. 20. 19:29
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

"De játékokhoz az i7-es processzorok jobbak."

Ez most már csak és kizárólag a 7700K-ra igaz. Az összes többit alázza a Ryzen. Majd az új széria, talán...

2017. aug. 20. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:

ott van a kérdésed első sorában: Legerősebb processzor.

játékra ÉS egyébre.

A jelenlegi piacon a Xeon processzorok a legerősebbek számítás tekintetében. Az más kérdés, hogy játékra nem kell xeon-t venni.

Nem tehetek róla ha nem megy a fogalmazás :)

2017. aug. 20. 20:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyéb alatt egyéb programokat értettem. Sem a fogalmazás nem megy, sem a szoftverekhez, sem a hardverekhez nem értek. :(
2017. aug. 20. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
A Xeon processzorban sokkal több a nyers erő, amit egy játék sem tud kihasználni. Egy i7-nek sokkal jobb a magonkénti teljesítménye, mint a szerverprocesszoroknak és mivel a játékok nem használnak ki olyan sok magot, ezért a kevesebb és erősebb mag több FPS-t tud nyújtani. 7700K mellett talán még az 1700x-et ajánlanám OC-zva többek közt játékra 3000/3200Mhz-es memóriák társaságában.
2017. aug. 21. 04:36
 10/12 A kérdező kommentje:
A Xeon idővel majd teljesen átveszi az i-processzorok helyét? majd amikor a sok mag teljesítménye is nőni fog?
2017. aug. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!