Kholat nevezetű játékkal ezzel a videó kártyával merjek játszani [GTX 280]?
Az én mostani gépemben pl. egy Pentium G4400 proci van, ami gépigény szerint kevés a Dying Lighthoz, mégis gyönyörűen futott FHD highon 50-60 FPS-sel, néha leesett azért 30 környékére (VGA: GTX 1050Ti).
Vagy a régi PC-mben egy egymagos P4 volt, 1,75 GB memória, meg egy GT 210, és csodák csodájára elfutott az Outlast 1, 1024x768 felbontásban.
Na igen nekem is volt egy régi gépem amiben volt 512 mb ram egy GeForce 7600 GS 128 mb vram ,egy 1 magos Athlon 64 3300+-om volt és nekem pedig ugyanez volt a Tomb Raiderrel , Tomb Raidert csodákat láss de elvitte a gépem,de egyébként meg van egy másik oldal is amivel tesztelhetsz cuccokat nos a te géped az outlast-ot tényleg elvinnél alacsony felbontásban! Majd ha rányomsz a liknre akkor itt a táblázatnál tekerj le mert fent előszőr azt írja majd ki ,hogy fail de utána ha letekersz láttni fogod ,hogy 720p-be elviszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!