Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak ezzel a videó...

Mit csináljak ezzel a videó kártyával?

Figyelt kérdés
Szisztok! Vettem még nyáron egy AMD r9 380x-et (XFX), de a kártyája néha crashhel. Így nem merek se hosszabb streambe kezdeni. Mit csináljak/mivel fixáljam hogy ne crasheljen? Van egyáltalán megoldás? Esetleg mi lehet a hiba? (OC nincs)

2016. szept. 19. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Namost írd le pontosan, mi történik, mert a kártyák nem crashelnek. Crashelni szoftverek szoktak.
2016. szept. 19. 21:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, bocsánat csak már kicsit késő van. Szóval a videókártya drivel crashel, fekete kép, beakad a hang. Csak resi oldja meg.
2016. szept. 19. 21:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk kevesebb van már az új driver óta de még mindig szokott lenni.
2016. szept. 19. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
3%
Amd...
2016. szept. 19. 22:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Kicsit megbántam már a megvételét, de most addig jó amíg nem lesz másik. Szóval nincs is rá "gyógymód"?
2016. szept. 19. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálam pont ugyanez a hiba, igaz nekem r9 380-am van x nélkül, de ugyanaz a problma ezzel is. Azóta nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a kártyát. AMD-t soha többet nem vennék mégegyszer. Én az eladásán gondolkodom erőteljessen, de sokat bukni sem szeretnék rajta, ezért lehet, hogy mégis meghagyom.
2016. szept. 19. 22:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Énis gondolkodtam már rajta, lehet az lesz rá szánok még egy 20 ast és veszek egy 1060at vagy nem tudom, de i3 6100 mellé mi lenne jó?
2016. szept. 19. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy nekem Gigabyte van, tehát márkától függetlenül jelentkezik ez a hiba sajnos.
2016. szept. 19. 22:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Van 30 is sajnos :/
2016. szept. 19. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Hőmérséklet hogy alakul játék közben? Előtte milyen kártyád volt? Letörölted az előző drivert mielőtt beraktad az új kártyát? Konkrétan mi a hiba, az egész gép fagy szét, vagy csak a driver száll el? Tápod pontos típusa?

Btw ja, ne vegyetek többet amd t, borzalom. Bezzeg az nvidia, mikor is volt vele utoljára gond? Ha nem tévedek pár napja sírt mindenki amiatt, hogy az utolsó driver teljesen használhatatlan volt ha 9xx kártyákkal - jobb esetben drasztikus teljesítménycsökkenés, rossz esetben BSOD.

2016. szept. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!