Szerintetek ezzel a Videó kártyával el menne a Tetris, és a Pac Man?
Figyelt kérdés
PCI 3. AMD Radeon R9 290X Radeon R9 200 (1024 bit,28NM Processzor 1030 MHz Memória 8-GB GDDR5 frekvencia 5000 MHz Direct X 12 DisplayPort, HDMI, Hűtőrendszer Aktív (Ára: 536.900, -Ft Minden Tudalékos "HOZZÁÉRTŐ" PC Mágus válaszát várom. Normális emberek inkább ne válaszoljanak... Köszönöm.2016. febr. 28. 03:47
1/5 anonim válasza:
8k-n kicsit laggolni fog a tetris, de a pacman jó lesz kb 450 fps meglesz! 8x élsimítással! Egy minőségi codegent azért dobj a gépbe!!
2/5 anonim válasza:
Ügyes vagy . Ülj le, egyes ! Gondolom órákig gyötörted magad, hogy kitaláld ezt a frappáns kérdést. Nem sikerült.
Én szeretem a humort, néha még úgy szoktam válaszolni, de ez mindennek a legalja. Nem baj, majd pár év múlva , mikor iskolába fogsz járni, akkor remélhetőleg megtanítják majd.
5/5 anonim válasza:
Valószínüleg Pac-man nem biztos hogy elmegy, mivel ahoz egy 1080ti lenne az ideális. Tetris az kb. 12k-ban mega-ultra felbontáson 45-50 fps-en fog gördülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!