Melyik kártyával járnék jobban? MSI GTX960 GAMING 4G, GIGABYTE GTX960 4GB GDDR5 G1 . GAMING
Hamarosan gépfejlesztésbe kezdek és valami jó kártya kellene és ezekre gondoltam,csak épp nem tudom melyik jobb.
Intel alapokra épül majd a gép min 2500K s proci de lehet ha össze jön inkább I5 3570K 8gb ram és többi képlékeny.
Mennyit szánnál a gépre?
Szerintem megérné egy jobb proci és egy kicsit gyengébb vidikártya,mondjuk egy gtx950
Akkor inkább msi jobban járok vele. Max 170 amit gépre szánok,de nem új csak garis alkatrészeket akarok venni.
Az nem baj ha erős a proci mert gondolni kel a jövőre is és legalább nem kel mindent cserélnem ha fejleszteni akarok. A 970 már sok lenne nekem.
970 sok lenne? de mivel jatszol? huzott i5 miben lesz hasznodra? kis gpu igenyuekke, es nagy cpu igenyuekkel jatszol?
MMO k altalaban me Multi k... amiknek idealis a felalas
biztos alap (ha alaplapot nezuk csak de a gep alapja nem csak az alaplap...) Z170 chipsetes 1151 foglalatos DDR4 es intel alaplap lenne es cpu tekinteteben i7 6700(K)
1155 regebbi a szinten eleg reg kint levo 1150 tol is
vagyis nem ertem a biztos alapot
dx12 vel elojohet a 4szal nal tobb kihasznalasa is...
vagyis ha annyira alapokra figyelnel akkor most vga t nem vennel... FHD ra is lowon sok jatekban idealis az IGP is
Ultra ra a 960 sem idealis
szoval ertelmetlen olyan kijelentes ami nem igaz
eleg lenne ha azt mondanad legolcsobban a legjobbat akarod kihozni, azt kesz,
ha a 970 sok neked akkor kesobb se fog kellene 960 tol jobb igy mi is lesz a fejlesztes targya? mert cpu t se akarod
ssd, hdd, ram, ezek nem minosulnek fejlesztesnek
fejlesztesek (igazi!) ezek:
erosebb cpu
tuningolas (gpu(vga), cpu stb...)
erosebb vga
tobb vga
(ha van ra opcio tobb cpu)
bovito kartyak (celteruletre)
illetve ha tarolokat annyira fejlesztesnek tartod mive, szervert uzemeltetsz es lassan 15db is lesz akkor az alaplapot kellene ismerni hogy ehhez eleg komoly e
de az igazi fejleszteshez is ezt kellene ismerni
MSI vel jarsz jobban amugy, de még 970 nel se igazan szamit a hutes ha csak nem komolyan tuningolnad, bar ekkor sem hatalmas anjelentosege nvidia nal
igazan extremntuningra szantakat 980/980Ti bol gyartottak szoval ezek kizarva ebben az esetben
gep alapjai az alaplapon kivul tapegyseg, gephaz, tuningnal pedig a cpu huto ismerete is fontos
jateknal meg a gpu a fontos, 970 majdnem dupla teljesitmenyu...
beallitastol fuggoen (es itt nem is kell teljesen low) egy 750Ti is idealis FHD ra
vagyis nezopont kerdese
vagy
"970 >>sok<< lenne nekem"
ha draga akkor azt kelett voln irnod egyszeruen >draga< (vagyis nincs kereted ra penzben)
vagyis nem a teljesimenye lenne sok neked
igy sokkal jobbabnmeglehetett voln erteni (mar ha valoban igy is van)
1. legjobbat (legerpsebbet) probalom kihozni legolcsobban
2. 970 draga nekem
mint ilyen homalyosan ahogy irtad igy csak talalgatni lehet mit is akarsz
mivel:
1. fejlesztos gepbe a vga a legutolso szempont vagyis ki is hagyhato ha keret nemnedgedi meg
2. azzonali jatekra szant gepben pedig pont forditva a vga a legfontosabb vagyis a legtobbet arrs kell szani igy akar tuningrol is lelehet mondani (ha minden fele jatekra kell) mivel a legtobb jatekhoz alaporajeles i5 2400 is boven eleg 970 melett is)
remelem te nagyjabol megerteted mire akartam kijukadni
Szia
Természetesen nekem számítana biztos alapot egy 1155-ös konfigra építeni.
Szerintem teljesen felesleges ennél komolyabb gépet össze rakni, csak abból kiindulva hogy meg van kötve a kezem rendesen,most úgy alakult hogy tudok gépet venni/össze rakni és én ezeket a hardvereket terveztem,mivel a 170K a limitem e-fölé nem megyek/mehetek.
Ebből kiindulva máris kiesik a 970 csak is 960 ami szóba jöhet.
Szerintem meg egy I5 3570K proci egy jó alaplappal sokáig elég lesz, azért is kel a K jelzésű mert tuningolni is fogom.
Meg hát kinek mi a jó, aki megteheti az vesz jobb gépet aki nem az beéri ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!