Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik kártyával járnék...

Melyik kártyával járnék jobban? MSI GTX960 GAMING 4G, GIGABYTE GTX960 4GB GDDR5 G1 . GAMING

Figyelt kérdés

Hamarosan gépfejlesztésbe kezdek és valami jó kártya kellene és ezekre gondoltam,csak épp nem tudom melyik jobb.

Intel alapokra épül majd a gép min 2500K s proci de lehet ha össze jön inkább I5 3570K 8gb ram és többi képlékeny.

2016. febr. 22. 11:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"vagy

"970 >>sok<< lenne nekem"

ha draga akkor azt kelett voln irnod egyszeruen >draga< (vagyis nincs kereted ra penzben)

vagyis nem a teljesimenye lenne sok neked

igy sokkal jobbabnmeglehetett voln erteni (mar ha valoban igy is van)

1. legjobbat (legerpsebbet) probalom kihozni legolcsobban

2. 970 draga nekem

mint ilyen homalyosan ahogy irtad igy csak talalgatni lehet mit is akarsz

mivel:

1. fejlesztos gepbe a vga a legutolso szempont vagyis ki is hagyhato ha keret nemnedgedi meg

2. azzonali jatekra szant gepben pedig pont forditva a vga a legfontosabb vagyis a legtobbet arrs kell szani igy akar tuningrol is lelehet mondani (ha minden fele jatekra kell) mivel a legtobb jatekhoz alaporajeles i5 2400 is boven eleg 970 melett is)

remelem te nagyjabol megerteted mire akartam kijukadni

Szia"

Teljesen igazad van nem is vitatom.

Sajnos ennyiből kel a lehető (nekem) legjobbat kihozni.

2016. febr. 22. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!