Laci315 kérdése:
Magyar postán raktam föl 2 darab csomagót de elcsrélték mitudok tenni ez ügyben? 1 cimre 1 db videokártyát .40 e ft ért és 1 db, ddr3 mas 8 gb ramot . Csak . Külön kelet küldenem - tehát 2 x kelet volna az ilettönek utánvételi dijat fizetnie!
Figyelt kérdés
Mert ez egyik csomag a szomszédjának kelet volna. de csak az egyik csomagót veték át a videokártyát - és a pósta össze keverte a az árcédulát igy , a kártyáért csak 7 e ft fizetek véletlen! de én sokkat buktam mit tudok tenni ez ügyben ! az át vevö . anyit mondót hógy ó csak átvette tiszteségesen a csomagót , ijenkor kihez lehetne fordulnom ?2017. aug. 19. 15:55
11/12 anonim válasza:
De mit mondott, mért kell 2 külön csomag, ha egyszer úgyis át akarta venni mindkettőt?
Csúnya dolog ilyet feltételezni, de nem lehet, hogy a postással játszik össze?
12/12 A kérdező kommentje:
nem nem hinném hiszen azért csak is a postárol beszélünk !
2017. aug. 19. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!