Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magyar postán raktam föl 2...

Laci315 kérdése:

Magyar postán raktam föl 2 darab csomagót de elcsrélték mitudok tenni ez ügyben? 1 cimre 1 db videokártyát .40 e ft ért és 1 db, ddr3 mas 8 gb ramot . Csak . Külön kelet küldenem - tehát 2 x kelet volna az ilettönek utánvételi dijat fizetnie!

Figyelt kérdés
Mert ez egyik csomag a szomszédjának kelet volna. de csak az egyik csomagót veték át a videokártyát - és a pósta össze keverte a az árcédulát igy , a kártyáért csak 7 e ft fizetek véletlen! de én sokkat buktam mit tudok tenni ez ügyben ! az át vevö . anyit mondót hógy ó csak átvette tiszteségesen a csomagót , ijenkor kihez lehetne fordulnom ?

2017. aug. 19. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Keresd fel a Magyar Posta ügyfélszolgálatát:

[link]

ők tudnak segíteni ez ügyben.

2017. aug. 19. 16:01
 2/12 A kérdező kommentje:
már próbáltam s szerintük én raktam föl rösszul!
2017. aug. 19. 16:05
 3/12 anonim ***** válasza:

A másik csomaggal mi történt? Kiszállította a posta és nem vették át, visszaküldték neked?

Tehát az történt, hogy a postás kivitte a 2 csomagot, a címzett meglátta, hogy a nagyobb csomag (videokártya) kerül 7 ezer forintba és megörült, gyorsan úgy gondolta, hogy akkor csak azt veszi át, a másik nem kell neki?

2017. aug. 19. 16:05
 4/12 A kérdező kommentje:
igen igy van !
2017. aug. 19. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:

A Magyar posta egy nagy nulla.

semmit se adj fel ott.

Válassz valami futárszolgálatot legközelebb, még sosem veszett csomagom egy futárnál se, ellentétben a postával.

2017. aug. 19. 16:23
 6/12 A kérdező kommentje:
tehát akkor ezt buktam ?
2017. aug. 19. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha van pénzed, akkor jogi útra terelheted.

Viszont akkor egy másik kategóriában ted fel azt a kérdést, ne számítástechnikában. Pl itt: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog

Lehet ott kapsz valami választ, hogy mit érdemes írni az eladónak ami után talán úgy dönt, hogy békésebb inkább kifizetni a kialkudott árat.

2017. aug. 19. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2017. aug. 19. 16:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

De egyébként az nem tiszta, hogy mért kellett külön küldened.

Ezt a vevő kérte? Lehet direkt arra játszott, hogy elrontják?

Mivel indokolta?

2017. aug. 19. 17:04
 10/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy direkt csinálta volna . hiszen ez kiszámithatatkan dolog .
2017. aug. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!