Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS vagy Gigabyte videokártyá...

ASUS vagy Gigabyte videokártyát éri meg jobban venni a GeForce 1050Ti szériából?

Figyelt kérdés
Konkrétan erről a két kártyáról lenne szó, igazából lényegi különbséget én legalábbis nem tapasztalok, leszámítva a 3 HDMI csatlakozást és egy picivel nagyobb órajelet a Gigabyte javára, viszont sokan meg alapvetően megbízhatóbbnak és jobban támogatottnak mondják az ASUS-t. Előre is köszönöm ha meg tudjátok indokolni a választást!

2017. aug. 19. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Asus, MSI most a legjobb hűtési megoldásokban. Gigabyte szokta adni a legolcsóbb modelleket, talán nem véletlenül (persze a drágábbakkal biztos semmi gond nincs, sőt). De ezek csak általánosítások. Én mindenesetre az Asus-t venném.
2017. aug. 19. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a minimális különbség az órajelek között nagyon elenyésző, gyakorlatban észrevehetetlen az a plusz 1-2 Fps többlet.

Ami az ASUS-t illeti felesleges megvenni, ha nagy felárat kell fizetni érte. Azok az ASUS modellek, melyek ténylegesen "odabaszó" hűtéssel vannak ellátva (Strix/ROG modellek) irtózatosan nagy felárat vonnak maguk után.

A Gigabyte az egyik legrégebbi, ha nem a legrégebbi videokártya gyártó (Itt most nem az Nvidia-ra vagy a Radeon-ra kell gondolni), emellett a legbarátibb árakkal dobják piacra hardvereiket.

Én egyértelműen a Gigabyte mellett voksolok.

2017. aug. 19. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!