Szerintetek is igaz, hogy az nVIDIA elavult drivereket csinál a régebbi videókártyákhoz?
Figyelt kérdés
Terjed egy olyan pletyka, hogy az Nvidia a régebbi kártyákhoz elavult Drivereket próbál készíteni..Gépigény.hu-n is van róla egy cikk..Ez igaz??Mert nekem nem mostani a videókártyám :P2017. aug. 17. 21:00
1/7 anonim válasza:
Nem tapasztalom.
Egyébként is, ami most régebbi, az valamikor új volt, és akkor is írtak rá drivert...
2/7 anonim válasza:
Annyit látok, hogy Gépigényen Linus videoja körép építettek egy cikket. A videoban pedig kereken letesztelték, hogy ilyen nincs... semmivel sem lassabbak a régi kártyák új driverekkel.
3/7 anonim válasza:
Gyerekes összeesküvés-elmélet. Szándékosan rosszul megírni egy programot legalább olyan munka, mint jól megírni-akkor miért ne csinálják inkább jól? Hogy megvegyék az új hardverüket? Akinek régi cucca van, az valószínűleg nem passzióból, hanem kényszerből használja, őnála nem jöhet szóba a csere.
4/7 A kérdező kommentje:
Pontosan :D
2017. aug. 18. 08:44
5/7 anonim válasza:
A legujabb driver van fent nekem, es lathatoan jobban viszi a gepem jatekokat mint barmelyik regebbi ( min fps magasabb ).
6/7 anonim válasza:
elozo vagyok: gtx 750 Ti-rol beszelek
7/7 anonim válasza:
El tudom kepzelni, hogy vannak olyan driver verziok, amik a regebbi kartyakra nem ajanlottak, de altalanossagban ez nem igaz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!