Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyab telepítsem fel a...

Hogyab telepítsem fel a drivereket?

Figyelt kérdés

Új laptop, Cd nem volt hozzá, Usb ről bootolva telepítettem rá a win 7et.

azonban néhány dolgot nem ismer fel, mert nincs rá illesztőprog. probaltam hogy usbrol felrakom de azt se ismeri fel. net sincs rajta.

az alabbi dolgokon van felkialto jel:

ethernet vezerlo

halozati vezerlo

ismeretlen eszkoz

ismeretlen eszkoz

pci adatolvasasi es jelfeldolgozasi vezerlo

pci titkositasi/visszafejletesi vezerlo

sm buszvezerlo

universal serial bus (usb) vezerlo

valami otlet?

2017. máj. 14. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gyártó honlapjára menj fel, ott keresd meg a laptopodat pontos tipus alapján, majd a driverek szekcióban le tudsz tölteni mindent hozzá. Valahol a specifikáció, support, info, környékén szokott lenni.
2017. máj. 14. 13:06
 2/12 A kérdező kommentje:
ez jo lenne ha lenne a gepen net, de nem tudom beallitani mert nincs illeszto programja
2017. máj. 14. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha vadiúj laptop, akkor jó eséllyel NEM lesz hozzá Win7 driver, csak Win10.

Egyébként meg, mielőtt oprendszer nélkül veszel gépet, illene meggyőződni, hogy tudsz-e majd drivert tölteni hozzá...

2017. máj. 14. 13:19
 4/12 A kérdező kommentje:
driver az van hozza a weboldalon de a gepen nincs net mert az etgernet vezerlo illesztoprigija nincs telepitve
2017. máj. 14. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Na és ahonnan ezt a kérdést írtad, onnan esetleg ha letöltenéd, majd rámásolnád a gépedre?
2017. máj. 14. 13:38
 6/12 A kérdező kommentje:
kepzeld probaltam de mivel az usb sincs telepitve igy usbrol se tudom felrakni
2017. máj. 14. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy kiírod egy dvdre és onnan telepíted a drivereket, vagy egy Skylake platformot támogató live rendszerrel bootolsz és annak a segítségével másolod át a drivereket a gépre
2017. máj. 14. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy csak USB3-as port legyen a gépen, az USB2-t meg alapból viszi a Win7, szóval át tudod másolni pendrive-val.
2017. máj. 14. 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:
a win7hez le kellet tolteni egy programot a win support oldalrol amivel usb3rol is lehetet bootolni. telepiteni így tudtam, eés bootolni továbbra is tudom de ha bedugom a pendrivet akkor se hang se egyéb reakcio nincs. probaltam a lemezkezelot vagy mi a neve ahol a meghajto neveket lehet állitani de ott a cd meghajton és a merevlemezen kivul nem lat mast
2017. máj. 14. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Mégis mi a laptop típusa? Nem hiszem el, hogy csak USB3-as port van rajta!
2017. máj. 15. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!