Hogyab telepítsem fel a drivereket?
Figyelt kérdés
Új laptop, Cd nem volt hozzá, Usb ről bootolva telepítettem rá a win 7et.
azonban néhány dolgot nem ismer fel, mert nincs rá illesztőprog. probaltam hogy usbrol felrakom de azt se ismeri fel. net sincs rajta.
az alabbi dolgokon van felkialto jel:
ethernet vezerlo
halozati vezerlo
ismeretlen eszkoz
ismeretlen eszkoz
pci adatolvasasi es jelfeldolgozasi vezerlo
pci titkositasi/visszafejletesi vezerlo
sm buszvezerlo
universal serial bus (usb) vezerlo
valami otlet?
2017. máj. 14. 12:53
1/12 anonim válasza:
Gyártó honlapjára menj fel, ott keresd meg a laptopodat pontos tipus alapján, majd a driverek szekcióban le tudsz tölteni mindent hozzá. Valahol a specifikáció, support, info, környékén szokott lenni.
2/12 A kérdező kommentje:
ez jo lenne ha lenne a gepen net, de nem tudom beallitani mert nincs illeszto programja
2017. máj. 14. 13:09
3/12 anonim válasza:
Ha vadiúj laptop, akkor jó eséllyel NEM lesz hozzá Win7 driver, csak Win10.
Egyébként meg, mielőtt oprendszer nélkül veszel gépet, illene meggyőződni, hogy tudsz-e majd drivert tölteni hozzá...
4/12 A kérdező kommentje:
driver az van hozza a weboldalon de a gepen nincs net mert az etgernet vezerlo illesztoprigija nincs telepitve
2017. máj. 14. 13:36
5/12 anonim válasza:
Na és ahonnan ezt a kérdést írtad, onnan esetleg ha letöltenéd, majd rámásolnád a gépedre?
6/12 A kérdező kommentje:
kepzeld probaltam de mivel az usb sincs telepitve igy usbrol se tudom felrakni
2017. máj. 14. 13:50
7/12 anonim válasza:
Vagy kiírod egy dvdre és onnan telepíted a drivereket, vagy egy Skylake platformot támogató live rendszerrel bootolsz és annak a segítségével másolod át a drivereket a gépre
8/12 anonim válasza:
Kizárt, hogy csak USB3-as port legyen a gépen, az USB2-t meg alapból viszi a Win7, szóval át tudod másolni pendrive-val.
9/12 A kérdező kommentje:
a win7hez le kellet tolteni egy programot a win support oldalrol amivel usb3rol is lehetet bootolni. telepiteni így tudtam, eés bootolni továbbra is tudom de ha bedugom a pendrivet akkor se hang se egyéb reakcio nincs. probaltam a lemezkezelot vagy mi a neve ahol a meghajto neveket lehet állitani de ott a cd meghajton és a merevlemezen kivul nem lat mast
2017. máj. 14. 21:01
10/12 anonim válasza:
Mégis mi a laptop típusa? Nem hiszem el, hogy csak USB3-as port van rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!