Hogy telepítsem fel a drivereket?
Feltelepítettem egy windows 7 professionalt. 64 bites. Asus gépem van, most vettem, és van hozzá driver telepítő lemez is. A probléma ott kezdődik, hogy mikor beteszem a cd-t nem indul el, mert valami NET keretrendszert szeretne feltelepíteni. A másik probléma, hogy csatlakoztattam a vezetékes netet, de nem érzékeli a gép. Bementem az eszközkezelőbe és ott a cd-ről tallózva sikerült a legtöbb drivert feltennem. Így már tudok csatlakozni wifivel, de mivel nincs wifi hálózat továbbra is a vezetékes kellene. A maradék driverek amiket nem sikerült feltennem a cd-ről ezek:
PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
USB vezérlő
és a Realtek PCIe GBE Family Controller
mit csináljak?
És miért nem telepíted fel neki a .NET -et és bízod az egészet a CD -re? Nem kéne akkor szenvedni, megcsinálna mindent.
Amúgy az Asus honlapján is megtalálsz minden drivert.
A CD -n is rajta van, bár ha SP1 -es Windows 7-re tervezték a CD -t, akkor az SP1 -es Windows 7 telepítő DVD alapból felrakja .Net -et is. Ezért lehet kihagyták belőle.
Jó lenne tudni, pontosan melyik verzió kell neki, mert az se mindegy. Egyébként amiatt hogy nincs a gépen Offiline telepítőt kell használni.
Próbáld meg elöb ezzel:
Vagy ha annál újabb kell neki akkor ezzel:
Abból baj nem lehet ha mind a kettőt felrakod, csak akkor a régebbivel kezdjed.
"Feltettem a keretrendszert de azt írja ki a cd elindítása után, hogy az AsInsWiz.exe működése leállt..."
Ha az nem jön be amit az előbb írtam, akkor maradnak az Asus honlapjáról letöltött driverek.
Egyébként biztos hogy amiatt szarakodik, mert nem alapból SP1 -es javítócsomaggal Integrált Windows -t raktál fel. Ezeket a CD -ket azért úgy csinálják meg, hogy ha a felhasználó rendelkezik az alap rendszer követelménnyel, akkor komplikáció nélkül működjenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!