Ha a laptopomon egy külső elemet kell megjavítani, miért kell megadnom a Windows-jelszavam?
Minden cuccodat szedd le a gépről egy külső vinyóra, vagy google drive-ra, vagy ahová szeretnéd, aztán töröld le a gépről, és kapcsold ki a jelszót. Jelszóval se adjuk oda a fontos, személyes adatainkat idegennek. Simán megkerülhető.
Ez a jelszó téma manapság meg még kényesebb lett, amióta sokan online fiókkal jelentkeznek be. Egy ilyen jelszót soha, semmilyen körülmények között nem szabad megadni senkinek.
Csinálj egy vendég fiókot a szerelőnek.
Bár az a helyzet, hogy kábé 5 perc kiütni a jelszavad, ha a kezemben a géped ...
Vendég fiókom nincs, nem szoktam hozzá, hogy kiadjam a gépetma kezemből. Régebben volt bios-jelszavam, de azt is keg kellett volna adnom.
Már leadtam a gépet. Van félnivalóm?
Nem tudom minek nekik a jelszavad...
Hardver teszt programokat én Live rendszerről szoktam futtatni, kizárva az ügyfél szoftver gondjait.
Ha pedig kér reinstall -t, adatmentést, akkor se kell a jelszava, Linux alatt simán kikerülhető... :-)
RMS-nek linuxa van.
Ha meg nav-val nincs problémád, akkor mi félnivalód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!