Van egy régi tápegységem 400W az jó lehet egy új géphez?
Figyelt kérdés
most egy asus p4p800s-x alaplapot hajt 512+256 mb ddr rammal
hd2400pro agp videókártyával, de jó lenne e egy htpc hez átmenetileg: 785g chipsetes amd lap athlon ii 235e proci 2 gb ram?
2010. máj. 24. 11:29
1/3 anonim válasza:
Bőven elég lenne ha nem akarsz erőművet összehozni:D Mondjuk a táptól is függ, hogy milyen pl. ha ilyen noname akkor annak simán nincs meg a 400W(nálam is ez volt és állandoan lenyomta a gépet), de akkoris el kell vinnie azt a gépet, nekem ennél durvábban volt kihasználva a 400as táp :D
2/3 anonim válasza:
Attól függ mijen márka? Mennyit állt?Na megha noname akkor nem ajánlom.Amúgyis egy elég satnya az a 400W.
3/3 A kérdező kommentje:
inkább csak filmre meg ilyenekre kell a dolog nem használnám ki a 400 wattot a márkályát nem tudom régen lesült egy régi alaplap meg táp és a szervizben rakták be az uj lapot: asus p4p8oos-x meg a tápot kb 2.5 éve de nincs semmi baja!
csak a csatlakozás miatt kérdeztem, mert nem tudtam befogja e, amugy csak 20 napig kell kb. mert utána lesz pénzem és más ház uj táp és bővitések lesznek! köszi
2010. máj. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!