Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Másik monitort csatlakoztattam...

Webnyelv kérdése:

Másik monitort csatlakoztattam a géphez. Miért van vele ez? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Hullámzott, vibrált rajta a kép kicsit. Windowsban a megjelenítés tulajdonságainál 60 Hz-ről átállítottam 70 Hz-re, most jó a kép.

Régebben is előfordult, hogy vibrált a kép, amikor közvetlen a konnektorhoz, tehát nem hosszabbítóhoz csatlakoztattam a monitort. Hosszabbítóval, elosztóval csökken a vibrálás. Ez baj?

És baj, ha 60-ról 70-re állítom? Nem terheli jobban, nem árt neki?

Egy ideig nem ezt a monitort használtam, most újra ezt vettem elő és ez volt vele. Ez a monitor egy másik szobában üzemelt eddig, ott mintha nem lett volna vele ez a gond. (Aztán lehet, hogy ott is 70 Hz-en volt, nem tudom.)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2011. nov. 25. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

az oprendszer felismeri a monitortípusát ?

Ha nem állítsad be a plug and play ra

A HZ nem teszi tönkre az csak a frissítési gyakoriság

2011. nov. 25. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Plug and playra állította be magát alapból, típust nem jelez ki.

Engem ez a konnektoros dolog zavar kicsit. Régen nem vibrált, majd egyszer csak előjött a vibrálás, amikor egy elosztót kiiktattam. Most egy ideig másik monitor volt a helyén, az idővel meghibásodott, erre visszaraktam ezt. Nem tudom, lehet-e valami a hálózattal, ami a monitornak árt, ami miatt esetleg a másik monitor meghibásodott.

Picit most is vibrál néha. A Hz-t állíthatom akármekkorára, az nem árt neki?

2011. nov. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!