Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » No bootable device detected...

No bootable device detected probléma megoldása?

Figyelt kérdés
Win7 el játék közbe kékhalál volt, most win 10 és naponta fagy le és irja ki ezt. A gépbe uj proci van, a hütés rendbe, a hdd a hdsentinel szerint tökéletes, a vezetékeket cseréltem. Ramokat próbálgattam, nem változott semmi. Előfordulhat, hogy az alaplappal van a gond? Ez van benne: ga f2a88xm ds2
2017. aug. 10. 16:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Ami még érdekes, hogy ha kikapcsolom a gépet várok vele 10-20 percet, akkor bekapcsol és úgy ahogy működik. Ha 1-2 órát várok vele egész jó lesz, akár órákig/napokig is.
2017. aug. 10. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Az is furcsa, hogy amikor újra telepítettem egész jó volt, és most az új win10 frissítéssel lett szinte használhatatlan... Win 7-nél is ahogy jöttek a frissítések úgy jöttek elő a hibák.
2017. aug. 10. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Frissítést dobd a kukába, semmit nem ér mert ott maradnak a régi win7-es rendszerelemek, ezért borul az egész.

Nekem ugyan ez volt, 1 hétig szoptam, újraraktam teljesen tisztán a win10-et, semmi gondja nincsen. Neked is ezt ajánlom, indíts el egy rendszertelepítést, formatáld le a jelenlegi partíciót ahol az op rendszered volt meg van és telepítsd újra, csodákra képes.

2017. aug. 10. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem frissitve raktam a win10 et hanem a telepités utáni javitásokra frissitésekre gondolok.
2017. aug. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!