Nincs kép a számítógép indításakor. Bekapcsolom, elindulnak a ventik de nincs pittyegés. Monitoron "No signal detected! " majd a zöld fény narancssárgára vált a monitoron. Mi lehet a probléma?
Kitisztítottam a gépemet (kivettem ventiket, procit, videokarit majd tisztítás után vissza).
Ezután bekapcsoláskor nincs kép, se pittyegés. Ha a ramot kiveszem akkor is ugyan így elindul a gép és nem is pittyeg, hogy nincs benne memória...
Segítsetek mi lehet a probléma ? :/
Processzort én nem venném ki ilyenkor, csak a hűtőventilátort porolnám ki, legfeljebb a hűtőbordát venném le, az újrapasztázáshoz. Ismerősöknél többször is előfordult, hogy hűtőbordával együtt a processzort is kihúzták (ez még nem probléma), majd hűtőbordástól akarták visszanyomni és ilyenkor több processzorláb is elgörbült.
Biztosan minden kábelt visszadugtál a helyére?
Youtube-on sok videó van ilyenről, nézz végig párat, hátha kimaradt valami. Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=W7lEhmDKryc
Esetleg megpróbálnám kihúzni a konnektorból, nyomni vagy fél percig a bekapcsológombot, aztán konnektorba vissza és bekapcs.
De nem azzal lesz a probléma, két videókártyával is megpróbálta. Vagy a processzor. Ha meg tényleg pár láb elgörbült, akkor javasolok egy ehhez értőt (teljesen megbízható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!