Butaság butaság hátán....
Normális igen. 2017-et írunk, minden nagy teljesítményű proci melegszik valamennyire, de az emberi szem/agy akkor hiszi el hogy okés a hőmérséklet, amíg az alacsonyan van. Régi beidegződés. Az tény, hogy a prociban lévő paszta nem a legminőségibb, de az összes i-s prociba ugyanaz a paszta kerül. Végső esetben delid, 10-15 fokot csökkent rajta, csak úgy tudom ugrik a gari.
Amúgy K-s, OC-re kitalált procit vettél, hány fokos legyen? :)
a "nem a legminőségibb" kifejezés kicsit erős,konkrétan okádék ami rajtavan.a G4400-em is 14fokkal hűvösebb lett,i7-eknél még nagyobb is lehet a különbség.
az 56fok nem sok,terhelés alatt nézd,hogy 80fölé ne nagyon menjen.bár őszintén szólva nekem 70fölött már kicsit bántja a szemem,a G4400-emből is visszavettem amikor a 75fokot elérte.
illetve A4-4000-em 82foknál tetőzik,de ebből vissza nem veszek mert akkor már hátrafelé megy a gép:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!