Miért fagy le a számítógépem teljesen? (majdnem mintha kék halált kapnák)
A problémám kb 3 napja kezdődött...
Normálisan játszottam egy lövöldözős játékkal,amikor furcsa hangot kezdtem hallani(hangfalból).
Berregő,lefagyó hangot(kb amikor kékhalált kap a gép)
Ezt a hangot hallottam folyamatosan,a windows teljesen lefagyott,sem az egér,se semmi nem reagált(Más játéknál is előfordult,ott az asztal értesítési területén sem mozgott semmi((Avast))
Nem tudom mi lehet a probléma.
Driverek frissítve vannak,a gépem saját véleményem szerint nem volt kitéve nagy terhelésnek.(2 GB ram-om van,és az a lövöldözős játék kb 1-et is aligha elhasznál...)
Költeni nem nagyon szeretnék rá,mert nem alkalmas(Winchester,ram,stb)
Proci:Intel pentium dual core E5300
RAM:2 GB ddr3
Windows 7
Lehetséges, hogy csak a nagy meleget nem bírja.
Egyébként pedig szoftveres probléma is okozhatja az ilyesmit. A leírtak alapján számomra valamiféle processzor túlterhelésnek tűnik.
Megnéztem a feladatkezelőt,és amikor ezek a hangok elkezdődnek,akkor a CPU-m 99%-os használtságot eléri...mintha egy telepítőt futtatnék.
Lövöldözős játék közben csak 40-50 szokott lenni(ez is nagyon ritkán)
Driver frissítő programmal Realtek HD Audio-t,illetve a family controller-t frissítettem.
Visszaraktam a windows 7 alap hátterét.(mivel kb 6-7 képből álló téli diavetítést csináltam,gondoltam ez hátha segít.)
Mondjuk ezzel a képpel kapcsolatban észrevettem valamit,csak nem nagyon vettem fő figyelmembe.
Amikor egy képen kinéztem,jobb katt,megnyitás új lapon.
Az egyik képnek az oldalát letiltotta az avast,mondván,hogy vírus.
De azthittem csak szórakozik.
Így a képet kihúztam az asztalra(easy letöltés :D),és nem szólt az avast..
Lehet,hogy az egyik képben volt egy vírus?
Ez a vicces,hogy a Windows Update teljesen ki van lőve.
Semmi más nem fut.
Nemrég(kb 1 órája)nézelődtem a neten,és elkezdte csinálni.
Bezártam a böngészőt,és semmi más nem futott...Csak a windows alap cuccai(windows intéző,konzolablakkezelő,stb...)
Most lekopogom nem történt semmi(Direkt kipróbáltam Call of Duty-t is,Minecraft-ot((Mert ennél is csinálta...))
Szerintem amikor képet akart váltani,akkor vagy a kép volt vírusos,vagy nem bírta lejátszani a képet,vagy nem tudom...
Nem iszom előre a medve bőrére,még meglátjuk mi lesz :)
(fél óra cod után nem csinálta akkor remélem nem is fogja,Wolfenstein ET-ben((lövöldözős játék a téma elejéről))15 perc játék után csinálta...
Most játszottam vele ennyit,nem csinálta :)
DEE!!! Nem szólok semmit még...
Hardvörök frissítve.Háttér leszedve.De még így is kifagy...És a semmitől megy fel a CPU használtsága 99%-ra(még egy idő után google-zás közben is),és innentől már nem tudok mit tenni,újra kell indítani...
Csak egyik napról a másikra csinálta...
Most még egyetlen megoldás,hogy csinálok egy keresést az Avast-al,holnap kiporolom,töredezettség mentesítek..Nem tudom mit tegyek már.
Mondjuk gondoltam arra hogy a sok játéktól van,a játék hosszú időtartamától..De nem.
Egyik nap hazaértem,(kb 16 óra környékén),16:30-kor gép bekapcsolt,17:00-kor meg már kockultunk apámmal együtt..
És így is kifagy.
Kezdek már én is vírusra gyanakodni..:/
Nem írja ki...
Feladatkezelő mellett ugye CPU fülnél kiírja...De nem ír SEMMIT!
0-n van minden.
Víruskereső nem talált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!