A számítógépem nem ad képet, de minden pörög egy Sapphire Radeon r7 260x-el, de a régi kártyámmal (gt630) teljesen jó, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A Sapphire Radeon r7 260x tökéletesen működik másik gépekben, az enyémben is működött 1 évig normálisan, lehetséges h szoftveres a probléma?2016. máj. 21. 12:28
1/15 anonim válasza:
nem valószínű,ha egyáltalán nem ad képet.Ha csak a Windows nem jön be vele,akkor lehet szoftveres.
Vagy a tápegység nem bírja,vagy az alaplappal van valami gebasz
2/15 A kérdező kommentje:
Táp az tuti jó, én is alaplapra gondoltam de akkor másik kártya miért jó? :D
2016. máj. 21. 12:39
3/15 A kérdező kommentje:
és ha az alaplap a rossz, akkor lehet/érdemes javíttatni, vagy inkább vegyek újat?
2016. máj. 21. 13:30
4/15 anonim válasza:
Nem lehet hogy a PCI-E csatlakozóddal van baj, ami a videókártyának adná az áramot?
5/15 anonim válasza:
előző: mármint amiről direkt kapja az áramot a táptól és nem az alaplapon keresztül.
6/15 A kérdező kommentje:
nem, mert az a tápból jön, és próbáltam egy külön molex-pcie csatlakozóval, amit a kártyához kaptam, azzal sem jó ebben a gépben(másikban jó ez a kábel is)
2016. máj. 21. 14:02
7/15 Toga Aty válasza:
1.elég plusz tápot dugsz be?
2. elromlott .
8/15 A kérdező kommentje:
A táp elég... Mi romlott el?!
2016. máj. 21. 14:51
9/15 A kérdező kommentje:
Beraktam egy sapphire r7 360x-et, ezzel sem jo, porog de nincs kep, de ha tap lenne akkor gondolom sose ment volna vele..
2016. máj. 21. 16:53
10/15 Toga Aty válasza:
Mivel nem tudom milyen alaplap,de lehet hogy biost kéne rajta frissíteni,lehet hogy régi és még nem ismeri az "új" kártyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!