Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom törölni "a...

Hogyan tudom törölni "a rendszer számára fenntartott partíciót"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg a gépembe egy SSD van erről fut a Windows.

Valamit egy 320Gb-s merevlemez, ezen vannak az egyéb adatok. A héten vettem egy új merevlemezt a 320Gb-s leváltására. Amikor kiszedtem a 320-asat akkor nem indult a gép. Vissza raktam jó volt. Meg néztem a lemezkezelőt, és a 320-asnál van egy ilyen, hogy: rendszer számára fenntartott partíció. Én úgy gondolom, hogy ezért nem indul ha kiszedem a 320-asat. Szóval a kérdésem az volna, hogy hogyan tudom kitörölni a rendszer számára fenntartott partíciót?

Köszönöm.

2017. aug. 10. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a windows telepítve lett, akkor rosszul volt a BIOS beállítva, és az SSD helyett a vinyó volt megadva boot meghajtónak.

Így a windows telepítő oda tette a boot partícióját, mást nem is tehetett szegény. Arról indul a rendszered. Ha törlöd, ugyanúgy nem fog indulni, mint amikor csak kiveszed a vinyót.

A megoldás az adataidról biztonsági mentést készíteni, aztán az egészet rendesen újrarakni úgy, hogy az SSD lehet a BIOS-ban boot meghajtónak megadva. Utána úgy cserélgeted mellette a többi vinyót, ahogy akarod.

2017. aug. 10. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem! Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
2017. aug. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!