Szerintetek mennyire gáz az az ember aki azért akarja felhúzni a processzorát 3.2GHz-ről 3.8GHz-re, hogy több FPS-e legyen a Counter Strike Source-ban?
bnőm apja és folyamatosan engem bszogat vele, mert ő nem ért hozzá.
valaki elárulhatná, hogy egy CS-vel hogy az isten ben használná már ki.
olyan mintha egy versenyautóval menne a városban ahol csak 30-al lehet menni.
hjah, végülis amikor a családra az ember úgy költ mintha a fogát húznák, kajára is úgy ad nekik, hogy veszekedik, de a 300.000 Ft-os gépet azt megveszi, akkor jah, végülis jogos "dili".
az fps meg, bizonyított, hogy 24 képkocka kb elég a folyamatos képhez. 40-60 pedig már bőven elég.
engem meg igenis idegesít, hogy azzal csesztet, hogy minél jobban kell tuningolnia, mert, h akkor több lesz az fps. a gép tizedét nem használja ki így se.
"hjah, végülis amikor a családra az ember úgy költ mintha a fogát húznák, kajára is úgy ad nekik, hogy veszekedik, de a 300.000 Ft-os gépet azt megveszi, akkor jah, végülis jogos "dili"."
Kevered a dolgokat. Az, hogy az illető egy szar ember, aki a saját családjára sajnál költeni, semmi köze ahhoz, hogy valaki megpróbál minél nagyobb játékteljesítményt kihozni a gépéből. Nem csak CPU-t lehet húzni, hanem GPU-t is, sokan művészi szintre fejlesztették a processzorok túlhúzását, neves versenyek is vannak.
Ugyanolyan jóindulatú elmebaj ez is, mint a többi, egy hobbi.
Az a tény, hogy az említett apa ennyit költ a gépére, még nem jelenti azt, hogy a tuningolás hülyeség. Én is tuningolok alapszinten, mert a videokódolásnál a processzorteljesítmény a minden. Itt pedig már kijön az, hogy gyorsabb proci = kevesebb kódolási idő = + idő.
nem mondtam, hogy 24kockával kel futtatni. egy 40-60 fps viszont már nem lesz lassabb mint mondjuk 100-200-1000 fps. ez a lényeg.
ti is keveritek kicsit, nem arról beszélek, hogy ne tuningolja az ember ha jobb teljesítményt akar. Nagyon régen én is tuningoltam a procimat, hogy pár száz Hz-val többet toljon, viszont ott számított is. A CS-nél nem számít viszont, hogy 3.2GHz-n vagy 3.8GHz-n fut e a vas. Ha értetek a programokhoz kicsit akkor ezt tudjátok. Ebben az esetben nem több mint baromság. és nem hobbi-ból csinálja, hanem mert nem tud már mihez kezdeni. Ha nyomatna mindenféle játékokat amihez kell az erő, vagy dolgozna a gépen valamit, akkor azt mondanám kell a tuningolás, de ebben az esetben baromság, nem több. Csak jobban pörgeti és így gyakorlatilag gyorsabban "használódik" a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!