Miért droppol ennyire a GTX 1050?
A napokban vásároltam egy új kártyát a gépembe. Eddig integráltat használtam. Az lenne a probléma, hogy minden egyes játéknál aminél még kimaxolva is 60+ fps-nek kéne lennie, alig van meg a 40.. és az is droppol, de kvára.. Nem értem mi lehet a probléma, a processzorom elvileg nem bottleneckeli a kártyát, mert ugyan ilyen processzorral durvább kártyákat hajtottak meg és nekik tökéletesen működött minden... én a tápra gyanakszom, de az is lehet hogy a ramom kevés.. szerintetek?
Konfig:
proci : AMD A8-5600k
ram : 6gb ddr3
vga : msi gtx 1050 2gb gaming x
táp : valami olcsó noname 460 wattos
hdd : WD 500 gigás.
Viszont a 10000 alatti hűtők kategóriájában ez az egyik legjobb:
Csak játék alatt megy 99-100%on a GPU vagy mindig?
Ha mindig akkor valószínűleg egy bitcoin bányászvírust kaptál, amit a Malwarebytes Anti-Malware nevű ingyenes programmal eltávolíthatsz.
A VGA-ra dugtad a kábelt és nem az alaplapra (HDMI, DSUB, akármit is használsz) ugye? Tiltsd le az A8 5600K VGA-ját a BIOS-ban, vagy az nV Vezérlőpultban, ha nincsen tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!