Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a vga?

Gugyuga kérdése:

Miért nem működik a vga?

Figyelt kérdés
Vettem a gépembe egy új vga-t. (Gtx 1050, integráltról váltottam át.) De mikor beszerelem a lapba nem kap áramot. Kell neki elvileg 6 pines csatlakozás, de pár fórumon olvastam hogy nem igényel+ feszültséget csak ha oc-zni akarom. A tápom 460 wattos a kártya alapjáraton csak 73-75 wattot igényel. Lehetséges hogy még is csak kell neki az a pines + áram? (Nincs a tápomon 6pines csatlakozó szóval ezért nem tuftam még kipróbálni.

2017. aug. 7. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem indulhat el ha nincs bedugva a 6 pin.

Vegyél a tápegységhez 500Ft ért egy "molex to 6 pin" átalakítót és véleményem szerint menni fog.

Ez kell:

[link]

De előtte nézd meg, hogy van e 2 darab szabad molex csatlakozód amire majd átalakítasz.

2017. aug. 7. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább új tápot vennék mint átalakítót. Bár nem írtad, milyen típusú az a táp, sejtésem szerint nem nagy durranás.
2017. aug. 7. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott, működik a kártya... viszont 40-50 fps-em van cs:go-ban full lowon! 100+ fps-nek kene lennie egy ilyen kartyaval.. es mas jatekoknal is.. raadasul nagyon nagy fps droppok vannak.. ez a jelenleginproblemam
2017. aug. 9. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Többet kellene tudnunk a gépedről, de akkor is csak találgatni lehetne elsősorban...

proci mien? ram memmnyi? lap mien?

Driver? winfos?

2017. aug. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!