Kurika kérdése:
Megéri e ez a laptop mért jó? (előnyi hátrányai)
Figyelt kérdés
Lenovo Legion Y520-15IKBN 80WK009KHV 39.6 cm (15.6") LCD Notebook - Intel Core i7 (7th Gen) i7-7700HQ Quad-core (4 Core) 2.80 GHz - 8 GB DDR4 SDRAM - 2 TB HDD - FreeDOS - 1920 x 1080 - In-plane Switching (IPS) Technology - NVIDIA GeForce GTX 1050Ti with 4 GB GDDR5 - Bluetooth - Hungarian Keyboard - Front Camera/Webcam - IEEE 802.11a/b/g/n/ac - Ethernet - Network (RJ-45) - HDMI - 2 x USB 3.0 Ports. A válaszokat előre is köszönöm!2017. aug. 9. 16:14
1/6 anonim válasza:
"Megéri e ez a laptop"
- Mivel árat nem írtál így nincs válasz.
Előnyei: Erős, friss hardver, mindenre használható
Hátránya: Jó drága, ennyi pénzből erősebb asztalit kapsz...
2/6 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy megéri-e, mivel nem írtál árat.
Előnye: Erős konfig, tudod hordozni.
Hátránya: Ennek a laptopnak az áráért sokkal erősebb PC-t kapsz. De ezeket előttem már leírták.
3/6 A kérdező kommentje:
370.000-ba kerűl. Meg a lenovo megbízható?
2017. aug. 9. 17:11
4/6 A kérdező kommentje:
Be*
2017. aug. 9. 17:12
5/6 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában már nagyjából minden márka megbízható. A lenovok is jók.
De árban szerintem van most jobb is, pl:
Gamer kategóriában az acerek is nagyon jók, és egy 70evel olcsóbb, és igaz 1 TB tárhely minusz, de van benne 256-os ssd ami szerintem sokkal többet ér most.
6/6 anonim válasza:
Hopp. A procit annál benéztem, de itt van ssd nélkül ugyanilyen processzorral:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!