Miért érdemes oda figyelni a processzor generációjára laptop vásárlás esetén?
Laptop vásárlás előtt állok és egy ismerősöm azt tanácsolta erre figyeljek oda ,de pontosan milyen hátrányom lesz belőle ha egy 4 generációs(procis) laptopot veszek egy 5 vagy 6 generációssal szemben. A problémám részét képzi hogy anyagilag nem vagyok elengedve és a keretembe leginkább 3 generációsokat találni /használt/ a 4 vagy 5 ritkaság. Esetleg ha tudnátok linkelni konkrét laptopot azt is meg köszönném mert már elég régóta szenvedek a kereséssel. Amire kell : Photoshop, Indesign,Illustrator /adobe programokkal birkózón meg/ Skype, Internetezés,jó lenne ha az aksija bírna egy 3-4 órás busz utat, esetleg League of Legends de ettől megtudok válni ha muszáj.
őket találtam mediamarkban ők jók lennének erre ? (árban max 100 körül tudok költeni rá ,ezért a használtakra is nyitott vagyok)
Amiket írsz ahhoz erőgép kell.(Photoshop és Acrobat az sokat eszik)
DDTP-s a munkám azért tudom.
Inkább néz hardveraprón egy 1-3 éves használt de izmos laptopot vagy vannak ilyen használt számítógépes boltok is.
90 körül lehet venni i5-ös dell laptopot csak SSD-vel vedd meg vagy tegyél bele...Az acer egyébként nagyon megbízható és nehezen tönkre menő laptop, egy hűtés mondjuk nem árt alá... Szerintem a kiírtak gyengék procira meg nem SSD-sek, mert netezni tökéletesek de nem Nyomdai dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!