Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elsőéves mérnökinformatikusnak...

Elsőéves mérnökinformatikusnak milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Új laptopot szeretnék venni, van esetleg valami tanácsotok az ügyben? (max 150000ben gondolkodok)

2017. aug. 5. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Zenbook-ot újonnan hol lehet venni max 150-ért?

Ami normális hardverileg, nem 0,9-1 Gh-s a proci, meg nem 125 gigás SSD van benne.

Ennyiért sokkal jobb gépeket is lehet vásárolni.

2017. aug. 8. 23:49
 12/18 A kérdező kommentje:

én asus vivobookokat néztem de teljesen ismeretlen nekem a téma :(

a zenbookról jót hallottam csak azért jó lenne egy i5ös proci, és lehetőleg nVidia legyen benne, és így nehéz 150k alatt maradni. Várom a további válaszokat köszönök minden eddigit is :)

2017. aug. 9. 02:37
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 milyen gépekre gondolsz pontosan? :D
2017. aug. 9. 02:39
 14/18 A kérdező kommentje:
2017. aug. 9. 02:44
 15/18 A kérdező kommentje:
2017. aug. 9. 02:48
 16/18 anonim ***** válasza:

11#

1. Nem azt írtam hogy azt vegyen, adtam előtte szempontokat. Zenbookot csak kiegeszitésként ajánlottam. Én utólag inkább vártam volna októberig a diákhitel miatt, hogy kiegészítve vegyek egy erősebb laptopot. Nagyon szívás ha gyenge laptopot veszel.

2. Hardverapro

3 Figyelj felejtsd már el az órajelet (ghz) meg ilyeneket. Úgy veszünk akármit is, hogy benchmarkot nézünk. Ezek a hibrid procik azért alacsony órajelűek mert igy keveset fogyasztanak, és nézz teszteket....

+ha nem akarsz játszani jobban jársz egy erősebb proci+újabb generációs intel hd graphics-al.

2017. aug. 9. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Én ezek körül választanék.

Nézd át melyikben milyen VGA van, illetve melyiknek a legerősebb az akkuja.

Én személy szerint Lenovo gépet nem szívesen vásárolnék, nem tartom a legjobb márkának laptopban.

2017. aug. 9. 10:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennyiért semilyem laptopot nem ajánlok jó szívvel. Fröccsöntött, 3 kilós, 5400 rpm hdd sz.rok vannak ennyiért. Minimum 3,5 évig fogod használni. Miért nem lehet normálisat venni hosszabb távra ? Sok infós ismerősöm van. Alsókategóriás gépekkel csak szívnak. Egyiké fel is gyulladt és ez nem vicc. És még valami. Linuxban gondolkodj, ne Windows-ban. A Windows nem alkalmas mindenre, amit használnod kell majd. Amelyik egyetemen azt mondják igen, az egy vicc, no comment kategória intézmény. Legalább 2. rendszernek szükség lesz linuxra. A Dell XPS / Inspiron / Lattitude, valamint a Lenovo T széria kiválóan kompatibilis a linux disztrókkal. Saját tapasztalat, hogy az Asus szívás. A HP is. Illetve Intel processzor legyen és minimum i5. Hdd minimum 7200 rpm vagy ssd. Minimum 8 GB ram. Ilyen gép alá ne add.
2017. aug. 25. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!