Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kormányt ajánlanátok?

Milyen kormányt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
PC-hez szeretnék kormányt venni, pedálok mindenképp legyenek, a váltó nem olyan fontos. Leginkább forma 1-ezésre használnám, de ets2-vel is szoktam játszani, illetve egyéb autós játékokkal. Árban olyan 10E forint körül gondoltam. Melyiket ajánljátok?
2017. aug. 3. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
10 ezerért bármelyiket megveheted, az összes hulladék. 45 ezernél kezdődnek a legolcsóbb, használható kormányok.
2017. aug. 3. 11:44
 2/4 anonim válasza:
57%
Az előttem válaszoló leírta. Szerintem használtan összetudsz szedni egy Logitech G25-öt vagy G27-et ( azt hiszem ez az a 2 tipusu kormány ). Van hozzá váltó is, reális élményt nyújt, ETS2-höz tökéletes.
2017. aug. 6. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Én egy acme rs racing wheel-t használok. Arra, hogy időnként elszórakozzak vele f1-en tökéletes, de egy 4-5 ezerrel drágábban a thrustmaster ferrari red legend is jó. Egyik sem force feedback-es, viszont a kormány, a gáz és fékerő mind a kettőben fokozatosan nő, ahogy tolod neki, tehát ennyiben reális mindkettő. Zárójelben megjegyezném, hogy szerintem az emberek nagy része először inkább olcsóbb kormányt vesz a próba kedvéért. Meg hát ugye nem biztos, hogy mindenkinek van 60ezer az ilyen jellegű dolgokra, de attól még szeretné jobban élvezni a játékot.
2017. aug. 6. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Drága kormányt semmiképp sem akarok venni, a nagyon max 20E. Ha nagyon akarnék, lenne drágábbra is pénz, de amennyit én játszok, és amilyen szinten, bőven elég az olcsóbb. Van jobb helye is annak a pénznek.

Használtat azért nem akarok, mert általában van valami gondjuk, amit nem szívesen említenek, ha megveszem akkor meg már késő.

Ezelőtt egy thrustmasterem volt, bírta egy darabig, aztán a gázpedál megadta magát, nem érzékelte a teljes gázt, a kormány szintén néha nem érzékelt.

Most nézegettem párat, az Acme kormányokról azt írják, a kormányváltók össze vannak kötve a gázzal és a fékkel, szóval nem lehet váltásra használni őket, és ez elég nagy hátrány az f1-ben.

Amit néztem: Speedlink drift o.z racing wheel. Valakinek van tapasztalata, véleménye róla? Persze ennyi pénzért nincsenek nagy elvárásaim.

2017. aug. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!