N.mate kérdése:
Egy FSP Hexa 400W-os táp elegendő e egy GTX 1060-hoz?
Figyelt kérdés
Specifikációm i3-4170
ASROCK H81M-VG4
8GB DDR3 RAM
Jelenlegi GPU R7 260X
Tudom hogy valamelyet ez a processzor nem tudja kihajtani a gtx 1060-at de ez játék függő is. Videokártya cserét némileg fontosabnak tartom
Néztem pár tesztet hogy még is mennyit fogyaszt a GPU és terhelés alatt 170-180 w-ot evett ebből ki indulva reméltem hogy nem kell a táp csere. LINK: https://www.youtube.com/watch?v=KyMlMgMIrL8
(ui. ha esetleg semmi képpen sem felel meg a jelenlegi tápegység akkor legyetek szivesek ajánlani lehetőleg minnél olcsóbban merthát a videokártya nem tül olcsó :( )
2017. aug. 4. 20:09
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ha esetleg meglesz a Videokártya majd írok újra persze ha nem felejtem el :)
2017. aug. 4. 20:44
12/12 anonim válasza:
Ne felejtsd el, sokat segítesz vele másokon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!